Hračky, které ho zabaví

Ve chvílích, kdy na pejska nemáte čas, musíte do práce a on zůstává doma sám, přijde vhod hračka, která ho spolehlivě zabaví. Skvělou variantou jsou pískací hračky. Při pořízení hraček je důležité ohlídat jejich bezpečnost a materiál, ze kterého se vyrábí. Dejte pozor na hračky, u kterých je možnost oddělení některých částí a hrozí jejich spolknutí. Proto jsou ideální plyšové hračky, jako je například tento plyšový pes s ocáskem z lana. Mezi nejoblíbenější hračky patří rovněž míč s poutkem. Jde o odolnou a robustní hračku, která je skvělým pomocníkem při přetahování.

plysovy pes

Něco dobrého na zub - pamlsky

Spokojenému bříšku se nic nevyrovná. Dobrý pamlsek se hodí vždy, třeba za odměnu, když se naučí nový povel. Pokud krmíte granulemi, je dobré občas stravu zpestřit konzervou anebo třeba kvalitní paštikou pro psy.

pastika pro psi

Nové stylové vodítko

Kromě pěkné hračky, dobrého pamlsku, pejska potěšíte hlavně svou přítomností a pořádnou procházkou. K té je třeba pevné vodítko, které se jen tak nerozbije. Výběr je dnes opravdu široký. Vyberte takové, které bude vyhovovat vám i vašemu mazlíčkovi. Někdo dává přednost samonavíjecímu vodítku, jiní zase fixnímu vodítku.

samonavijeci voditka

Pohodlný pelíšek pro psy

Po pořádné procházce přijde vhod pohodlný pelíšek, ve kterém se pejsek bude cítit bezpečně a příjemně. Pokud zvolíte stylový pelíšek, můžete být rovněž parádním doplňkem do vašeho bytu.


Praktický kontejner na suché krmivo

Další náš tip potěší nejen pejska, díky kontejneru pro něj granule zůstanou déle čerstvé, ale i páníčka, protože v plastovém barelu může uschovat suché krmivo a jeho pach nepronikne ven.

kontejner na suche krmivo

Psí vděčnost není jen fráze. Za vaši lásku a péči se vám pejsci zvláště odvděčí.