Jistota s bezpečnostními vchodovými dveřmi


Všichni víme, že dveře nejsou jen na okrasu. Jejich cílem je především dopřát nám trochu soukromí a udržet nevítané návštěvy co nejdále od bytu či domu. Tento aspekt skvěle splňují bezpečnostní vchodové dveře.

Díky promyšlené konstrukci se přes ně lupiči nedostanou. Nepomůže páčidlo ani těžké kladivo. Bezpečnostní dveře do bytu s třídou 3 jsou odolné proti vysazení, odvrtání zámku i pokusu o násilné překonání. Navíc můžete získat výhodnější pojistku na vybavení domácnosti.


 

Protipožární dveře do bytu nechají plameny venku


Ochrana před požárem se vždy hodí. Nikdy nevíte, kdy váš soused třeba zapomene na hořící svíčku a vám za dveřmi vypukne doslova ohnivé peklo. Zachrání vás vchodové protipožární dveře označené certifikátem El nebo EW. Ten udává, jak dlouho budou dveře ohni odolávat. Na trhu se můžete nejčastěji setkat s třídami od 30 až do 180 minut.

Po tuto dobu za dveřmi nezůstanou jen plameny, ale také kouř a vysoké teploty. Pokud bydlíte v panelovém nebo činžovním domě, bez požárních dveří se dle zákona neobejdete. Bytová jednotka je totiž požárním úsekem a jsou to právě dveře, které vás buď ochrání, nebo poskytnou ostatním obyvatelům domu únikovou cestu.

Dupání na chodbě? S protihlukovými dveřmi už nikdy


Hluční sousedi, běhání po schodech nebo otravné zvonění výtahu. Co když vám řekneme, že tyhle nepříjemnosti už nemusíte snášet? Stačí jen vybrat pořádné protihlukové dveře do bytu a máte vyhráno.


 
Kromě toho, že dveře perfektně izolují zvuk, zabrání také úniku tepla na studenou chodbu. Ušetříte tak svoje nervy i peněženku. A víte, co je na protihlukových dveřích nejlepší? Stačí si pořídit opravdu kvalitní bezpečnostní dveře, třeba od odborníků z české společnosti HT dveře, a získáte nejen perfektní ochranu před zloději, ale také skvělé protipožární vlastnosti a izolaci proti hluku i úniku tepla. Prostě dokonalé řešení 3v1.

Vybrat si můžete z široké škály různých dekorů, kompletní montáž včetně odvozu starých dveří můžete v klidu nechat na profesionálech.