1. Skvělá lokalita
Mezi nejdůležitější hlediska při výběru bytu patří jednoznačně volba správné lokality, Rezidence Modřanka se nachází v městské části Praha 12 - Modřany, jde o klidné místo, kde najdete dostatek parků a zeleně s veškerými výhodami velkoměsta.

2. Nové byty různých dispozic

Hledáte větší, střední nebo spíše menší byt? Není problém, v Modřance si vybere každý svůj vysněný byt. Pořídit si můžete byt o velikosti 30-160 m2 se zasklenými lodžiemi, prostornými terasami či zelenými předzahrádkami.

3. Snadné spojení do centra
Výborné je i dopravní spojení do centra města, přímo před Rezidencí Modřanka je zastávka autobusu, 5 minut pěšky je tramvajová zastávka a 10 minut odtud staví dokonce i vlak. Do centra města se dostanete do 20 minut jak MHD, tak autem.

4. Veškerá občanská vybavenost
V Modřanech je komplexní občanská vybavenost, nakoupíte si v místních obchůdcích i supermarketech, zajdete do kina, kavárny či na dobré jídlo. Užít si můžete rovněž procházky v parcích nebo podniknout výlet po okolí. V dostupné vzdálenosti budete mít k dispozici jakékoliv služby, které budete potřebovat.

5. Příznivá cena
Kromě skvělého umístění novostavby v příjemném prostředí, Rezidence Modřanka potěší i cenou dostupností. Další výhodou je možnost využití poradenských služeb od profesionálů, kteří vám poradí nejvhodnější hypoteční produkt a nabídnou další spektrum výhod.

6. Promyšlená architektura

Zapomenout nesmíme ani na architekturu stavby, která je uspořádána do tvaru podkovy pro šťastné bydlení. Vzniká tak jedinečný prostor pro rozlehlé travnaté atrium se stromy a dětským hřištěm.
V případě, že vás výše zmíněné informace zaujaly, můžete se zastavit v prodejní kanceláři, kde se dozvíte více informací o celém projektu, dáte si dobrou kávu a prohlédnete si také 3D model Modřanky.