Luxus, který neplatíte
Designově atraktivní bezpolodrážkové dveře v dýhovaném provedení, nejmodernější zárubeň OBTUS místo obyčejné zárubně, chytrý zámek s magnetickou střelkou nebo zámek Premium s tichou střelkou, ale také atypický rozměr či bezpečné kalené sklo, všechen tento luxus můžete nyní svému bydlení dopřát zcela bez příplatku.

Bezpolodrážkové dveře – radost nejen pohledět
Bezpolodrážkové dveře SAPELI v dýhovaném provedení nejenže elegantně dotvoří Váš interiér, ale navíc díky vynikající funkčnosti a vysoké odolnosti mohou garantovat spolehlivé řešení po mnoho dlouhých let. Ne náhodou se jedná o nejoblíbenější dveře současných architektů a bytových designérů.

DODO for live, akce na interiérové dveře Sapeli

Náš tip: V kombinaci s hliníkovou hranou či bezúdržbovým magnetickým zámkem jsou tyto dveře prakticky nezničitelné.

Zárubeň Obtus – otvírejte s dobou!

Revoluční řešení v podobě zárubně Obtus s napojením vodorovného nápraží tzv. natupo na majitele interiéru prozradí, že nejen jde, ale také otvírá a zavírá, s dobou. Ve srovnání s normální zárubní se zárubeň Obtus může pochlubit výrazně vyšší mechanickou odolností danou povrchovým materiálem ABS.

Nadstandardní zámek pro Vaše vnitřní dveře
Unavuje Vás mačkání kliky při ovládání dveří? Varianta pro lenochy v podobě zámku s magnetickou střelkou, která se automaticky vysouvá při zavírání dveří, je pro Vás jako stvořená. Ruší Vás zvuk otvíraných dveří? Zámek Premium s tichou střelkou pro téměř neslyšné zavírání dveří je Vám k službám.

Ještě více pro každého
Zcela bez příplatku můžete mít nyní také vnitřní dveře SAPELI atypických rozměrů. Především rodiče malých dětí pak potěší, že akce Nadstandard za cenu standardu se vztahuje i na prosklené dveře. Libovolný z Vámi zvolených modelů můžete mít s kaleným sklem, které je až 6X bezpečnější než běžné sklo. Vysoká mechanická odolnost minimalizuje riziko poškození dveří, případný rozpad výplně na malé neostré úlomky pak významně předchází zranění.

Sleva na kování a dárek zdarma
A až si budete své vnitřní dveře SAPELI vybírat, nezapomeňte, že si můžete vybrat z mnoha typů kvalitního nerezového kování - nyní se slevou 10% a při nákupu na 20 000 Kč navíc dostanete praktický dárek. Sadu vysoce kvalitních prostředků určených k údržbě dveří zdarma.

Akce platí do 31. ledna 2015. Více informací najdete na stránkách předního prodejce vnitřních dveří SAPELI www.dodo-dvere.cz nebo rovnou navštivte jednu ze specializovaných prodejen DODO for live v PRAZE, PLZNI, MLADÉ BOLESLAVI NEBO V MĚLNÍCE.

Buďte moderní! Buďte v bílém!

Bílé dveře Sapeli - Bergamo
Bílé dveře Sapeli - Bergamo


Bílé dveře Sapeli - Lotos


Bílé dveře Sapeli - Venecia