Načerpejte inspiraci
Bytové doplňky a dekorace dokreslují tvář interiéru. Jestliže je Vám blízký etno styl, který v sobě umně snoubí elegantní design a lidové umění s nádechem exotiky, doporučujeme Vám načerpat inspiraci na In Art.
 Bytové doplňky a dekorace z přírodních materiálů sluší místnostem pojatých v různorodých stylech. Pokud se navíc pyšní výjimečnou kvalitou a jsou dílem originální ruční práce, pak se stanou těmi pravými společníky pro všechny, kteří chtějí dodat svému domovu na smyslné osobitosti. 

Doplňky plné harmonie
Bytové doplňky, zrcadla, nábytek z masivu exotických dřev, dekorativní vázy a ostatní dekorace mají také svůj sociální a ekologický rozměr. Respektují totiž principy spravedlivého obchodu, jejich výrobci za ně dostávají spravedlivě zaplaceno a vlastní výroba neničí přírodu. Pokud si tyto krásné předměty, které pocházejí z Indonésie, nastěhujete k sobě domů, budete z nich mít také příjemný pocit. 

             

Pohled do zrcadla
Zrcadla zdobená rámem z přírodních materiálů stylově doladí Vaši koupelnu, předsíň, anebo ložnici. Hodí se do Vašeho interiéru masivní vyřezávaný rám starožitného vzhledu, anebo výrazné kulaté zrcadlo s rámem ze skleněné mozaiky? Že byste raději extravagantní zrcadlo s mohutným rámem z přírodní perleti? Račte si vybrat, ve kterém rámu chcete spatřit svou tvář. 

Dekorativní vázy 
Dekorativní vázy a amfory patří mezi oblíbené bytové doplňky, a to nejen díky svému krásnému vzhledu, ale i cenové dostupnosti. Velké dekorativní solitéry naplní Váš domov kouzlem exotiky. 

  

Nábytek z masivu exotických dřev
Nespoutaný styl inspirovaný divokou přírodou ovlivnil také nábytek z masivu exotických dřev. Svůj obývací pokoj můžete ozvláštnit třeba rustikálním konferenčním stolem z teakového masivu, anebo zcela unikátní teakovou vinotékou Jukung, zhotovenou z vysloužilé rybářské loďky. 

Neobyčejná dekorace
Pokud hledáte tip, jak zkrášlit svůj domov, anebo potěšit někoho z Vašich blízkých, nezapomeňte poodhalit roušku tajemství, které se ukrývá v sekci dekorace. Lampy z přírodních materiálů, dekorativní sošky ze dřeva a z kamene, mísy na ovoce a další bytové doplňky potěší každého, jehož interiér se nespokojí s jen tak obyčejnými doplňky. Bytové doplňky v moderním etno stylu nakoupíte na www.in-art.cz.

www.in-art.cz