Jedinečný stavební systém CSB – NATURBLOK představila firma CS-BETON s.r.o., která je jedním z největších výrobců betonových prvků v České republice. CSB – NATURBLOK je systém betonových bloků, který je jedinečný v tom, že je k nerozeznání od přírodního kamene. Nejenže je tedy vysoce estetický, ale zároveň podstatně šetří náklady, které by bylo jinak potřeba vynaložit za náročné kamenické práce. Díky němu můžete na své zahradě zrealizovat vše, po čem jste toužili, ale nemohli si to dovolit. S pomocí CSB – NATURBLOKU se můžete pustit do výstavby terasových opěrných zdí, okrasných gravitačních stěn a zídek, posezení a okrasných nik, schodišťových stupňů a plotů. Tyto betonové bloky je dále možné použít také jako obklad obvodových zdí staveb. Zkrátka každý kutil bude mít díky CSB – NATURBLOKU nepřeberné možnosti, jak se realizovat.





Stavba za každého počasí
Nespornou výhodou CSB – NATURBLOKU je výstavba tzv. nasucho. Jednotlivé prvky systému jsou spojovány speciálním elementem do drážky plnící funkci zámku. Pro výstavbu tak není potřeba malty, betonu ani stavebního lepidla. Díky absenci jakékoliv stavební chemie je možné stavět za každého počasí, což výrazně urychluje celý proces. Nejste omezeni čekáním na slunečné dny a zhoršující se počasí vás nemusí vůbec trápit. Šetříte tak nejen své peníze ale především drahocenný čas. Do stavby je tak možné se pustit prakticky kdykoliv.

Kameny je dobré lepit pouze v případě výstavby plotu, v tomto případě by se měly lepit všechny kameny ve sloupku a částečně také podezdívka plotu a to pod úhlem 45°, který svírá dno sloupku se zemí. Z hlediska bezpečnosti se doporučuje lepit také stříšky, na něž je možné použít PUR pěnu.

Krása přírodního kamene

Přestože je stavba za použití prvků systému CSB – NATURBLOK nesrovnatelně levnější, než stavba z přírodního kamene, výsledný efekt je k nerozeznání. Jednotlivé betonové bloky prochází procesem tzv. ostařování a navíc mají štípaný povrch, což jim dodává vzhled nahrubo otesaného přírodního kamene. Na autentickém vzhledu se výrazně podílí také speciální kombinace barevných pigmentů s názvem NATURCOLOR. V nabídce firmy CS – BETON s.r.o. je hned několik barevných odstínů, připomínajících běžné přírodní kameny. Barevnou paletu tvoří pět barev s názvy Playa, Roca, Caoba, Gres a Basanita, které naprosto věrně imitují horniny vyskytující se v přírodě. Každý má tak možnost si vybrat dle svého vkusu, jakému barevnému ladění dá přednost. Díky CSB – NATURBLOKU umožníte jednotlivým stavebním prvkům dokonale splynout s krajinou a dalšími přírodními materiály tak, aby nedošlo k narušení estetiky okolního prostředí.



Nebojte se tvarovat

Betonové bloky CSB – NATURBLOK jsou vyráběny ve dvou tloušťkách, které se dají vzájemně kombinovat. Základní kameny jsou vysoké 75 a 150 mm. Díky tomu je možné vytvářet nejen rovné okrasné zdi a zídky, ale pustit se i do realizace svislých, mírně šikmých, zakřivených nebo třeba výrazně odstupňovaných zdí, stejně tak jako není žádným problémem ani stavba do oblouku.
Firma CS-BETON s.r.o. nabízí také speciální kámen nazývaný CSB-NATURBLOK roh, jež slouží výhradně k výstavbě rohů a zakončení stěn. Ve výrobě je štípán hned ze tří stran a je možné jej koupit i samostatně, tedy mimo standardní sestavu prvků.

3 + 1 metr čtvereční zdarma!
Právě teď můžete využít jedinečné šance a nakoupit betonové prvky systému CSB-NATURBLOK ještě výhodněji! Při nákupu stavebního systému teď získáte každý čtvrtý metr čtvereční zcela zdarma. Nepropásněte tuto lákavou akční nabídku a pusťte se do díla ještě dnes. Vytvoření opěrné zdi z CSB – NATURBLOKU zvládne každý kutil, jak se říká, levou zadní. To je také důvod, proč obliba tohoto jedinečného stavebního systému firmy CS – Beton s.r.o. neustále roste.



Kdo by chtěl vidět ukázky postavené z SCB-NATURBLOKU na vlastní oči a přesvědčit se tak o opravdu realistickém vzhledu přírodního kamene, může navštívit výstavní místo firmy CS-BETON s.r.o.. Prohlédnete si jednotlivé barevné odstíny betonových prvků a sami posoudíte, který by do vaší zahrady nejlépe pasoval. Další podrobné informace nejen o produktech, ale i o celé společnosti najdete na internetových stránkách www.csbeton.cz.