Ti z Vás, kteří váhali mezi japonskou stěnou, nebo dvojitou roletou dnes mají příležitost se rozhodnout. Spojení klasických panelů japonské stěny s panelem vyrobeným z látky pro dvojitou roletu přináší nový rozměr sluneční ochrany.

Panel japonské stěny vyrobený z látky pro dvojitou roletu je tkán tak, aby se pravidelně střídaly husté a řídké pásy. Jednoduchým posunem látky nahorů, nebo dolů je pak docíleno efektu částečného zastínění či úplného zamezení průniku slunečních paprsků a možnosti pohledu do interiéru. V kombinaci s klasickým panelem se dosáhne příjemného pocitu ze zastínění.



Pokud jste ovšem příznivci přírodních materiálů, pak i na Vás GARDINIA myslí. Kombinace teplých barev dokonale působí ke klidné náladě interiéru a k pohodě při pobytu v něm. I zde můžete do systému japonské stěny zařadit panel z látky pro dvojitou roletu v odpovídajícím barevném ladění.

Pro Ty z Vás, kteří chcete ve svém interiéru japonskou stěnu, nebo dvojitou roletu, anebo kombinaci klasických panelů japonských stěn s panelem z látky pro dvojitou roletu v jiných barvách neváhejte a navštivte naše www.gardinia.cz, nebo nás oslovte přímo na e mailové adrese gardinia@gardinia.cz. Vaše speciální představy dokážeme naplnit z našeho programu GARDINIA, nebo i z programu ALUGARD. Zkuste to, jsme skutečně připraveni splnit Vám Vaše přání a budeme velice rádi, pokud nám Vaši důvěru dáte.

Váš tým GARDINIA ŽATEC

R.Záhoř