Jenže jak toho dosáhnout, když jsme v jejím poslechu omezení třeba už samotným zařízením, z něhož hudbu pouštíme? Kdy se musíme kvůli zdroji zdržovat jen v jedné místnosti nebo mít na uších sluchátka?

Když je hudba všude kolem vás

Jestliže patříte mezi opravdové milovníky hudby a chcete, aby měl každý tón skladby patřičnou kvalitu, vyzkoušejte bluetooth audio přijímač, jehož součástí jsou reproduktory umisťované v podhledech. Instalace do podhledů má svůj důvod, nejen že vás hudba bude obklopovat v celé domácnosti, ale zároveň se podpoří kvalita přenášeného zvuku. Jeden reproduktor zajistí prvotřídní zvuk pro 15 m2 prostoru, přičemž k jednomu audio přijímači je možné jich paralelně zapojit až osm.

Ukazka zapojeni bluetooth audio prijimace

Možnosti přenášení zvuku
K bluetooth audio přijímači je možné připojit několik zařízení, mezi nimiž můžete vybírat dle vlastní libosti. Se zařízením tak můžete propojit telefon, tablet, DVD přehrávač, počítač i notebook. Zařízení můžete připojit buď bezdrátově pomocí bluetooth, nebo prostřednictvím audio jack konektoru, který se nachází na přední straně přijímače. Obě varianty jsou rychlé, snadné a hravě si s nimi poradí úplně každý. Díky propojení s externím zařízením si tak můžete pouštět skladby z vlastní sbírky, MP3, internetového rádia nebo streamové audio služby z internetu.

Přizpůsobte design svému vkusu
Bluetooth audio přijímače jsou k dostání hned ve třech různých provedeních: Aluminium, Polar a Grafit. Design přijímače můžete přizpůsobit svému vkusu a stane se tak skvělým doplňkem vašeho domova. Toto řešení umístění reproduktorů se hodí do celé domácnosti, tedy i do chodby či koupelny. Budete si tak moci vychutnat svou oblíbenou hudbu skutečně kdekoliv. Záleží jen na vás, zda si pořídíte kompletní sadu, jejíž součástí je audio přijímač, napájecí zdroj, Zamak rámeček a dva reproduktory určené k instalaci do podhledů, příp. je doplníte dalšími reproduktory (možnost zapojení až osmi), nebo dáte přednost variantě obsahující přijímač se zdrojem, ale bez reproduktorů.

Set bluetooth audio prijimace s reproduktory

Překvapte svou rodinu a přátele
Hudba je rovněž nedílnou součástí narozeninových oslav či akcí pořádaných s rodinou nebo přáteli. Písničky zní lehce do uší, nenarušují konverzaci a vytváří příjemnou doprovodnou atmosféru. S pořízením bluetooth audio přijímače od společnosti Schneider Electric CZ, získáte nejen možnost kvalitního poslechu hudby, ale zároveň povýšíte úroveň každé akce pořádané u vás doma. Překvapte tak své přátele a umožněte jim udávat směr poslouchaných skladeb. Stačí propojit třeba mobilní telefon s přijímačem a poté rozhodnout, jaká hudba vás bude při akci doprovázet.