Sladký odpočinek

Odpočinout si také během dne, to je velmi příjemné. Často stačí i dvacet minut lenošení v našem oblíbeném křesílku či pohovce, a člověk načerpá potřebnou energii na mnoho dalších hodin práce. Lenošení je prostě sladké. Může být ještě sladší, když se při výběru nábytku inspirujete v luxusní cukrárně.

Natáhnete se na čokoládovou pohovku, zaboříte se do šlehačkově bílých polštářků, nebo se nestočíte jako ježeček do klubíčka, ale jako mlsoun do kremrole. Nábytek inspirovaný kremrolí vidíte na naší první fotografii. Jedná se o velmi luxusní koženou sedací soupravu, doplněnou polštářky. Třebaže kombinace červené a bílé nenavozuje právě spaní, může se zde velmi příjemně odpočívat. Stačí jen zavřít oči. Až je otevřete, tato barevná kombinace se postará o rychlý start do další části vašeho dne.


Pro milovníky čokolády

Milovníci čokolády nemusí dobíjet baterky nutně pojídáním této vysoce kalorické dobroty, ale také relaxačním pobytem v čokoládovém pokoji. Mimochodem, víte, že skutečný čokoládový pokoj opravdu existuje? Kdo by zde však odolal, alespoň trošku neuždibovat? Ono nevinné uždibování je tuze zrádné, sníte kus lampy, ochutnáte ubrus a kliku u dveří a začne vám být těžko.

V našem čokoládovém pokoji nic takového nehrozí. Kromě toho si zde můžete i zatopit. Nábytek je vyrobený z tradičních materiálů, dřeva, kůže, textilií a kovových prvků. Jeho teplé barevné tóny, sympatické ladění tón v tónu - bílá, mléčná, hořká, však až nestydatě svádí ke sladkému odpočinku. Nechce se vám spát? Tak co byste řekli šálku horké čokolády v tomto pokoji?


Nahé sezení studí

Kvalitní kožené sedací soupravy vydrží mnoho let. Protože sezení na samotné kůži vám může připadat poněkud chladivé nebo lepivé, je dobré, doplnit sedačky kožešinou, v případě čokoládového pokoje nejlépe v přírodních odstínech, připomínajících bílou, hořkou, nebo mléčnou čokoládu.


Vitamínová bomba!

Pojďme nyní přejít ke zdravému mlsání, a to k ovoci. Američané vědí, jak na to. Co byste řekli relaxačnímu křesílku v podobě měkkého polštáře na povalování? Je libo šťavnaté červené jablíčko, zelenkavou hruštičku, oranžovou broskvičku, nebo snad modroučkou borůvku? Vyberte si svůj oblíbený druh ovoce a zavrtejte se do něho jako červ. Odpočinek v ovocném křesílku vám dodá spoustu energie – jako vitamínová bomba.

Tyto měkké kousky nábytku mají navíc jednu velkou výhodu, a to, že nemají žádné ostré hrany, a tak si o ně nemůžete ublížit.

 

Ovocné doplňky

Pokud milujete ovoce natolik, že vám ovocné křeslo nestačí, můžete váš vitamínový interiér vylepšit přidáním sympatického zátiší. Jablka, hrušky, švestky a hroznové víno přetékající přes okraj mísy, to je klasika. Nebo dáváte přednost čerstvému ovoci? Mísa s ovocem se bude vyjímat dobře na stylovém konferenčním stolku. Bude vás svádět k neustálému uzobávání, což je možná zdravější, než mlsat čokoládu nebo šlehačku.

Nebo vás napadlo, doplnit toto sympatické jablečné křesílko světlem ve tvaru švestičky? I to je možné. Mrkněte na internet.


Zajímavé zpestření

Především v obývacích pokojích s bílými stěnami, vybavenými jednobarevným nábytkem, může být takovýto barevný odpočívací kus ovoce vhodným oživením interiéru.

Nebo je naopak vaše obývací místnost laděna do černé? Posaďte naproti sobě slaďoučkou zelenavou hrušku a kyselý citrónek a hned u vás bude veseleji. Ovoce na černém podkladě vypadá obzvláště luxusně.

 

Přejeme sladké lenošení milovníkům kremrolí, čokolády i ovoce!

 

Foto1:

Obývací pokoj pro milovníky čokolády. Polštářky na pohovce připomínají její lahodné čtverečky.


Foto2:

V moderních kožených křesílkách s polštářky, která svým tvarem připomínají kremrole, se vám bude sladce lenošit.


Foto3:

Poněkud zdravější varianta mlsání. Vyberte si svůj oblíbený druh ovoce a zavrtejte se do něho jako červ.

 

Foto: www.dfwfurnituredirect.com, www.lafurniturestore.com, www.apartmenttherapy.com