Koupě nemovitosti nemusí být noční můrou
Pokud Vás čeká investice vyšší částky, je přirozené mít obavy, aby jste tak zvaně nenarazili. Při koupi nemovitosti tomu není jinak. Stále častěji se objevují případy vadných kupních smluv, které katastrální úřady odmítají zapsat.

Problémem bývá také vynucování podepsání rezervačních smluv, které odráží nevyřešené podmínky prodeje a úsilí realitní kanceláře o co nejrychlejší prodej dané nemovitosti. Setkat se můžete také s realitními makléři neznalými zákonů a práva nebo dokonce podvodníky.

Společnost specializující se na komplexní servis koupě nemovitosti Vám pomůže s prvotním výběrem vhodné nemovitosti i s otázkou financování. Samozřejmostí je také vyřízení všech podkladů k uzavření smlouvy a pomoc při následném řízení do vkladu na katastru, předání nemovitosti, převádění energií a placení daní. Chcete vědět víc?

Právní a technická analýza nemovitosti

Koupě nemovitosti je velkou finanční zátěží, kterou je třeba dobře zvážit. Při rozhodování pro a proti koupě konkrétního domu, je dobré mít experty zpracovanou analýzu právního stavu nemovitosti.

Tato otázka nabývá na aktuálnosti zvláště v posledních letech, kdy stoupá počet předlužených domácností. Případná exekuce na prodávané nemovitosti je velkým strašákem. Často však může být problémem tuto skutečnost zjistit. Daná společnost vše zjistí za Vás a Vy nebudete muset mít z ničeho obavy.

Stejně důležitá jako právní je i stavebně technická analýza, při které se odhalí všechna rizika a zhodnotí se finanční otázka týkající se rekonstrukce. Díky komplexní nabídce tak bude Vaše koupě nemovitosti tak bude ošetřena zkušenostmi právníka, stavaře i soudního znalce.

Obraťte se na profesionály
Kromě bohatých zkušeností a bezstarostné koupě domu nebo zahrady Vám experti dané společnosti mohou pomoci také vyjednat příznivou slevu. Často se totiž stává, že nemovitosti jsou přehnaně přeceněné. Cena však je tím podle čeho se obvykle rozhoduje, a proto je důležité správné ocenění.

Kolik za tyto služby zaplatím?
Cena za dané služby se obvykle odvíjí od toho, zda již máte nemovitost vybranou anebo Vám společnost bude sama předkládat vhodné nabídky. Konkrétní částku se většinou dozvíte až při nezávazné poptávce.

Jak už jsme výše zmínili, tato služba je v České republice poměrně novinkou, ale i přes to kupující nabízené služby využívají a přibývají samé dobré ohlasy. Pokud chcete vyzrát nad realitním trhem, neváhejte tyto společnosti vyhledat.