Obývací stěna New York (kombi 26)

 
Obývací stěna Luna

Oblíbený prodejce s velkolepým zázemím
Jeden z nejoblíbenějších prodejců nábytku v České republice, JENA-nábytek, v sobě spojuje výhody klasické i elektronické formy nakupování. Obývací pokoje, sedací soupravy, kuchyně, dětské pokoje, pracovny a další nábytek nyní můžete obdivovat celkem v sedmi prodejnách, včetně tří nově otevřených prodejen v Brně-Futurum, Ostravě a Olomouci. Díky nízkým cenám, kvalitním službám a rozmanitosti nabídky, která se stále rozšiřuje, se rozšiřuje také okruh zákazníků. Není divu, že se JENA-nábytek pyšní prestižním umístěním v anketě Obchodník roku 2010 v kategorii Prodejce nábytku a v soutěži Prodejna roku získal 5. místo.

 
Obývací pokoj Indigo

Zaostřeno na obývací pokoj

Nabídka nábytku je natolik široká, že se zastavíme jen u vybraných produktů. Začněme v obývacím pokoji, jehož nejdůležitější součástí je sedací souprava. Specialitou JENA-nábytek jsou plánovatelné sedací soupravy, díky nimž si dokonale vychutnáte každou volnou chvilku, ať už ve dvou, anebo ve společnosti širší rodiny nebo přátel. Úložný prostor, možnost rozložení na postel, polohovatelné díly opěradel a podhlavníky pro úlevu krční páteře můžete volit dle svého uvážení. Sestavte si svou soupravu tak, aby co nejlépe zapadla do Vašeho domova! Paleta potahových látek je opravdu pestrá. Pokud Vám připadá Váš obývák poněkud ponurý, vneste do něho trochu svěžesti. Například barevný systém nábytku obývacího pokoje LEMONADE je k tomu jako stvořený.

 
Obývací pokoj Largo Classic

 
Obývací stěna Baira

Nábytek pro celý dům

A nezůstávejme jen v obývacím pokoji. V prodejnách JENA-nábytek si vyberete nábytek pro celý dům. Najdete zde také kuchyňské studio, stejně jako vše pro dokonalé pohodlí Vaší domácí pracovny. Nábytek ze systému TIP TOP, který vyniká kvalitním zpracováním a variabilitou, umožňuje uspořádat bydlení dle vlastní představy a jeho elementy lze využít pro vybavení jiných prostor Vašeho bytu. Jeho prvky najdou místo v dětském pokoji či kanceláři.

 
Univerzální nábytkový program TIP TOP

 
Dětský pokoj Lemonade

 
Dětský pokoj CODI

JENA-nábytek si své zákazníky hýčká
O bohatém sortimentu, stylovém designu a kvalitě nábytku se můžete přesvědčit sami v prodejnách JENA-nábytek a v internetovém obchodě www.jena-nabytek.cz. Využijte záruky nejnižších cen v republice, dopravy zdarma a zařiďte své bydlení v JENA-nábytek.

Náš tip: Když se stanete přáteli JENA-nábytek na facebooku, neunikne Vám žádná novinka, ani akční nabídka, nejčastěji v podobě častých výprodejů skladových zásob, kdy získáte slevu na zboží 20%. JENA si své zákazníky hýčká a ví, že pravidelní zákazníci si zaslouží odměnu: věrnostní kartu, která garantuje slevu ve výši až 10 %.

 

www.jena-nabytek.cz