Dveře jako ozdoba interiéru
Třebaže si to často neuvědomujeme, vnitřní dveře patří mezi velice významné interiérové doplňky. Kromě kvality zpracování a použitých materiálů je proto důležitý také jejich design, který by měl korespondovat s podlahou, nábytkem a dalším vybavením interiéru. Pokud provádíte rekonstrukci svého domu či bytu, anebo dokončujete jeho stavbu, jistě Vás bude zajímat, kde si můžete vybrat ze širokého sortimentu krásných dveří s dokonalou funkčností a dlouhou životností.


Stačí si jen vybrat
PRÜM jakožto zkušený specialista na vnitřní dveře a zárubně nabízí pestrou paletu dveří v mnoha designových provedeních. V nové kolekci dveří nás nejvíce zaujaly dvě designové speciality s nadčasovou tváří, a to dveře Standard v provedení CPL Pera a dveře Royal v exkluzivním provedení 2D bílý lak. Co se první varianty týče, můžete si vybrat z mnoha krásných odstínů. Mezi favority patří pera creme a pera mokka. Velké oblibě se z povrchů CPL rovněž těší pískový dub, třešeň, ořech, anebo odstín wenge. Jestliže Váš interiér touží po dveřích s prosklením, krásná skla si najdete již v základním provedení bez příplatku. Pokud jde o dveře Royal v osvěžujícím světlém tónu, také zde se nabízí několik elegantních variant prosklení. Stačí si jen vybrat!


Zalistujte novým katalogem
Hledáte více inspirace pro Váš interiér? Zalistujte novým virtuálním katalogem dveří PRÜM, který najdete na www.prum.cz. Pro majitele nestandardně řešených stavebních otvorů máme navíc velmi příjemnou zprávu. Na komplety atypických dveří a zárubní výšky 2110 mm platí zajímavá akce. Až do 31. prosince letošního roku je můžete mít bez příplatku. Proč ale čekat až do Silvestra, když můžete mít nové dveře už v létě? Nečekejte a otevřete svůj interiér krásnými interiérovými dveřmi.

www.prum.cz