Decentní nadčasový komfort
Moderně designovaný tmavohnědý stůl v obklopení bílých, mimochodem vysoce komfortních, židlí díky svému nadčasovému vzhledu vkusně doplní každou obytnou zónu. Sestava je vyrobena z bukového masivu a deska stolu z MDF desky. Tuto barevnou kombinaci dobře zkombinujete s ostatním vybavením interiéru a navíc se Vám nikdy neokouká.



Odvážná a energická červená
A nyní přichází na řadu o něco odvážnější buková varianta. Energická červená povzbuzuje chuť k dílu i k jídlu, a proto do kuchyně určitě patří. Tato jídelní sestava nás zaujala svým jednoduchým moderním vzhledem a červenou barvou potahů. Že Vám sezení na červené moc nesedí? Vyberte si barvu potahové látky dle libosti. Počet židlí také záleží jen na Vás.



Elegantní extravagance
Ani decentně pojatý moderní interiér nemusí ztrácet na originalitě. Pokud zvolíte zajímavě řešený stůl se skleněnou deskou a k němu židle v nevšedním designu, můžete si každý den s noblesou užívat svá gurmánská potěšení. Rodiče malých dětí nejspíše upřednostní MDF desku před sklem a jinou barvu potahů u židlí.



Zebra nebo šachovnice?
A to nejlepší nakonec. Jedinečným spojením nadčasovosti, komfortu, originality a elegance se může pochlubit luxusní jídelní sestava z masivu buku v černobílém provedení. Stejně jako u všech předchozích souprav můžete design nábytku přizpůsobit svému vkusu.



V krásné kuchyni skvěle chutná

Už máte svého favorita? Pokud váháte s výběrem, načerpejte více inspirace na webových stránkách www.nabytek-eno.cz a vyberte si luxusní jídelní soupravu, v jejíž společnosti si své stolování nejlépe vychutnáte. Přejeme Vám dobrou chuť!