Oblíbené krepové povlečení
Bavlněný krep dlouhodobě patří mezi neoblíbenější materiály, které se používají na výrobu povlečení. Jak by také ne, tento materiál dobře saje pot a je příjemný na dotyk. Co však ocení každá hospodyňka, která do své domácnosti kvalitní krepové povlečení pořídí, to je snadná údržba a univerzální použití.
Krepové povlečení
má totiž sofistikovanou nežehlivou úpravu. Své deky a polštáře do něho můžete zahalit v každém ročním období. Bavlněný krep má tu výhodu, že za parných letních nocí zbytečně nehřeje a naopak v zimě nechladí.



Luxusní varianta pro Vaši postel

Pokud rádi spojujete příjemné s praktickým, jistě Vás zaujme luxusnější varianta krepového ložního prádla. Hustě tkané
luxusní krepové povlečení PREMIUM
vyráběné z čisté bavlny (100% bavlna v gramáži 145 g/m2) si Vás získá svou jemností. Stejně v případě běžného krepového povlečení také u povlečení PREMIUM nutnost žehlení odpadá. Co při jeho údržbě vedle nežehlivé úpravy dále oceníte, to je šikovné zapínání na zip. Povlékání je tak mnohem rychlejší.



Barvy, vzory a provedení

Nás však nejvíce zaujaly krásné barvy a vzory. Máte rádi černou nebo bílou, anebo je libo něco barevnějšího? Račte si vybrat. Za zmínku rovněž stojí možnost volby ze tří různých provedení. Luxusní povlečení PREMIUM si můžete pořídit jak ve standardních rozměrech 140 x 200, tak v prodloužené délce 140 x 220. A do třetice je tu francouzské povlečení v rozměrech 200 x 220 cm.



Pro Váš pohodlný spánek

Dopřejte si luxusní krepové povlečení, které zkrášlí Vaši ložnici, zpříjemní Vám spánek, a navíc Vás odmění svou snadnou údržbou. Koupíte ho v internetovém obchodě
www.darre-nachod.cz
. Přejeme Vám krásnou dobrou noc!