Nejdřív jste dveře nechtěli měnit, protože jste plánovali děti, pak zas nebyl čas nebo peníze? Konec výmluv. Právě teď je naprosto ideální doba. Interiérové dveře Sapeli totiž můžete v obchodech DODO for life pořídit se slevou 12 procent. Stačí, když celý komplet (vnitřní dveře a zárubně) objednáte od 1. října do 30. listopadu.

interierove dvere Sapeli

Připadá vám to jako dobrý nápad, ale neradi byste období adventu nebo vánočních svátků strávili výměnou dveří? Nebojte se, vnitřní dveře Sapeli sice můžete objednat už nyní, ale termín dodání je až v novém roce, a to od 21. ledna do 31. března, kdy už bude stromeček dávno odzdoben a všechno cukroví snědené.

vnitrni dvere

Pokud se k nákupu rozhodnete, jistě vás potěší, že tuto akci můžete kombinovat i s dalšími nabídkami: 210 cm za cenu 197 cm, bezfalc zdarma, nebo pokud si vyberete bezpečnostní dveře Sapeli. Sleva se však nevztahuje na kategorii Praktik, doplňky, příplatky, dopravu a montáž. Při nákupu dveří SAPGLASS platí sleva pouze na zárubeň, naopak při nákupu vstupních dveří s kovovou zárubní se sleva vztahuje pouze na dveře.

Všechny dveře můžete objednávat v jakékoliv značkové prodejně DODO for life. Pobočky Sapeli Praha jsou vám k dispozici na sedmi místech v Praze, dále v Mladé Boleslavi a Plzni. Nakupovat můžete i přes e-shop Sapeli.