Osvědčené řešení
Žaluzie tradičně patří mezi nejoblíbenější prvky stínící techniky. Důvodů jejich obliby je hned několik. Nízká pořizovací cena, dlouhá životnost a funkčnost. Žaluzie lze použít takřka na všechny typy oken, včetně moderních plastových. Jako jejich majitelé jistě oceníte, že se velmi snadno ovládají, a to díky plynulé změně a možnosti nastavení stínícího účinku. Protože technologický vývoj jde stále kupředu, k výše uvedeným výhodám žaluzií se stále přidávají další, například jejich vzhled. Dnes si můžete vybrat z mnoha materiálů včetně dřevin, stejně jako ze široké palety barevných odstínů. Díky tomu můžete žaluzie perfektně sladit se svým interiérem.

 

Vertikální žaluzie jsou trendy
Módním hitem se staly vertikální žaluzie, které se přizpůsobí libovolnému tvaru okna. Jedná se o neobyčejně elegantní řešení, jak zastínit běžné i reprezentativní prostory. Vertikální žaluzie jsou vyhledávané nejen pro svůj atraktivní design, ale také z toho důvodu, že poskytují komplexní řešení. Ve srovnání například s pořízením garnyží ověšenými záclonami či závěsy představují vertikální žaluzie mnohem jednodušší a z hlediska nákladů také výhodnější řešení. Moderní vertikální žaluzie se vyznačují stálobarevností. Vyrábějí se z polyesteru, anebo v kombinaci s bavlnou. Krásné vertikální žaluzie pořídíte na www.rolrols.cz, kde si vedle látkového provedení mnoha barev a odstínů můžete vybrat také dřevěné žaluzie v několika dekorech různých dřevin, a to v různých šířkách i délkách. Náš tip: Vertikální žaluzie, které mají lamely s obsahem skelného vlákna, jsou vhodné pro alergiky, neboť mají schopnost odpuzovat prach.

      

Inspirace pro Vaše okna 
Mezi nejrozšířenější prvky stínící techniky patří horizontální žaluzie, které jsou sympatické jednoduchou montáží, obsluhou, stejně jako možností provedení mezi skla. Také zde si můžete vybrat z mnoha barevných odstínů, ale i z celé řady novinek a zajímavých systémů. V nabídce obchodu www.rolrols.cz nechybí ani celostínící provedení, ani různé druhy materiálů včetně dřevin a bambusu. Náš tip: Pokud hledáte pro svá okna žaluzie nových tvarů, nechte se inspirovat provedením Ondulette, Varioline, nebo MegaView. A na závěr ještě jeden tip pro místnosti, kde se hodně práší. Horizontální žaluziový systém Plisé ze skládané technické textilie, která je opatřena povrchovou úpravou DustBlock proti přilnutí prachu a jiných nečistot. Dekorativní žaluzie Plisé nabízí řešení, jak zastínit i velmi atypické provedení oken, a proto se hodí na střešní okna, stejně jako na okna zimní zahrady. 

www.rolrols.cz