Moderní a originální řešení
Samolepky na zeď představují moderní a originální řešení, jak povznést estetickou hodnotu interiéru. Nápadité samolepky dodávají místnostem na atraktivitě, ve srovnání s ostatními uměleckými díly jsou mnohanásobně levnější a práce s nimi je tak snadná, že ji zvládne úplně každý. Není tedy divu, že se samolepicí dekorace těší rostoucí oblibě, a to nejen mezi mladými lidmi.


Květinová inspirace

Květiny patří mezi decentní motivy, které příjemně oživí každý interiér. Protože samolepky lze stejně snadno odstranit jako nalepit, můžete různé druhy květin střídat v závislosti na změnách ročních období. Druhou možnost představuje volba neutrálního či Vašeho oblíbeného motivu. Velké oblibě se těší veselé slunečnice.


 
Samolepky na zeď s motivem slunečnic.

Zútulněte svůj domov

K navození žádoucí atmosféry například v ložnici, anebo v pracovně poslouží krásné fototapety. Je libo zátiší březového lesíka, horská příroda, anebo ostrov v Karibiku, anebo kdekoli jinde na světě? Stylovou ozdobu interiéru představují samolepky na vypínač, které této ryze funkční věcičce umožní, aby se stala plnohodnotnou součástí dekorace.


 
Fototapeta na zeď s motivem březového lesa.

Nápady pro moderní interiér

Také moderní interiéry pojaté v minimalistickém duchu si zaslouží trošku oživení. Abstraktní tvary jsou k tomu jako stvořené. Jak by se nad Vaší pohovkou či postelí vyjímaly kostky, kruhy, či snad nová souhvězdí? Anebo byste rádi poněkud abstraktní mapu světa?


 
Samolepka na zeď s motivem nového souhvězdí.

Dětské variace

Samolepky na zeď nejvíce ocení nejmenší členové domácnosti. Když dětem zútulníte jejich pokojíček, budou nadšené. Kluci dají přednost autíčkům, zatímco malé slečny více potěší invaze kytiček nebo princezen. Hitem v dětských pokojích jsou nyní 3D fototapety s pohádkovými motivy.


 
Samolepky na zeď s motivem autíček.

Zkrášlete tvář svého domova

V internetovém obchodě www.isamolepkynazed.cz najdete více než 650 unikátních vzorů a motivů za ty nejlepší ceny na trhu. Při objednávce nad 1500 Kč máte navíc poštovné a balné zdarma. Vyberte si motiv, který bude Vašim stěnám nejvíce slušet, naplňte svůj domov optimismem a dodejte mu moderní vzhled. Samolepky na zeď jsou tu pro Vás.

www.isamolepkynazed.cz