Jak vybrat sedací soupravu
Abychom do svého obývacího pokoje, haly, nebo jiné místnosti zvolili tu správnou sedací soupravu, měli bychom při jejím výběru zohlednit následující kritéria: V prvé řadě účel sedací soupravy, její velikost, design, použitý materiál, vzhled okolního interiéru a samozřejmě také náš rozpočet.

Typy sedacích souprav
Rohové sedací soupravy příjemně vyplní prostor a poskytnou pohodlné zázemí pro sledování televize a další volnočasové aktivity. Nabízejí také dostatek místa pro usazení návštěvy. Velké oblibě se těší rozkládací sedací soupravy, které naši návštěvu uloží také ke spánku. Neméně praktické jsou sedací soupravy s úložným prostorem. Klasické sedací soupravy představují řešení především pro místnosti, které nejsou příliš prostorově velkorysé, anebo do méně početných domácností.


         

Přihlédněte k tváři interiéru
Dalším klíčem k výběru sedací soupravy je design, který nejvíce ovlivňuje potahový materiál (druh čalounění nebo kůže) a provedení (ze dřeva nebo kovu). Důležitá je také barva a přihlédnutí k aktuálním trendům. Například nyní jsou nejvíce v kurzu výrazné tmavé barvy a ze vzorů proužky, květinové vzory a geometrické tvary. Najít sedací soupravu, která uspokojí naše požadavky včetně rozpočtu a snadné údržby, a náš interiér vkusně dotvoří, předpokládá možnost výběru z mnoha typů. V obchodě Nábytek Eno jsme objevili bohatou nabídku sedacích souprav mnoha tváří. Rohové, rozkládací, v klasickém i moderním designu, stačí si jen vybrat.

         

Božská relaxace
Nejnovějším hitem, který skvěle dotvoří interiér a umožňují ten nejvyšší komfort, se stala relaxační křesla. Podlehněte jejich božským tvarům a užijte si relaxaci. Také v případě relaxačního křesla si můžete vybrat z široké palety možností. Je libo elegantní křeslo Laguna nebo moderní křeslo London.


Záleží jen na Vás a na tváři Vašeho interiéru, jehož se křeslo stane součástí. Svou sedací soupravu nebo relaxační křesílko si můžete vybrat na www.nabytek-eno.cz nebo v některé ze tří prodejen v Kyjově, v Bzenci a Hodoníně.

         

www.nabytek-eno.cz