Sektorovým nábytkem se občas opovrhuje, ale zcela neprávem. Jestliže se vám nelíbí eklektický styl, tj. takový, který kombinuje kousky různého stáří, vzorů a materiálů, pak je právě pro vás sektorový nábytek to pravé. Díky němu si totiž můžete rychle a bez problémů vybavit každý pokoj či celý byt v jednotném stylu. Sektorový nábytek nabízí sestavy do kuchyní, jídelních koutů či pokojů, obývacích i dětských pokojů, předsíní a dokonce i koupelen.

sektorovy koupenovy nabytek CAPAL

Sektorový nábytek se zpravidla vyrábí z dřevotřísky, ale kombinuje se také například s MDF deskami nebo s masivem. Dražší kolekce jsou již z kvalitního masivního dřeva v kombinaci s přírodní dýhou a kvalitním mořením a lakem. U tohoto nábytku opravdu vyzní krásná kresba dřeva – originál nenahradíte. Na výběr máme samozřejmě i levnější, ale přesto kvalitní sestavy až po prémiové designové kolekce nábytku.

moderni obyvaci sestava JULIETTA

Není ani nutné, aby byl sektorový nábytek pouze v duchu současného designu, může mít podobu i nábytku v historizujícím stylu. Právě pro variabilitu a možnost dokupovat jednotlivé kousky postupně je škoda sektorový nábytek opomíjet. Je to nejjednodušší cesta k vybavení interiérů.

designovy premiovy nabytek ART-MODULO

Široká nabídka na jednom místě
Největší nabídku sektorového nábytku najdete v internetovém obchodním domě HM nábytek. Najdete zde vybavení do celého bytu. Jen do obývacích pokojů nabízí HM nábytek přes 130 typů sestav. Sestavy obsahují konferenční stolky, komody různých šířek a výšek a barevných provedení, vitríny, televizní skříňky a police, ale i stoly a židle, takže se hodí i do obývacích pokojů spojených s jídelním koutem. Pro opravdové „fajnšmekry“ máme v nabídce i krásné prémiové sestavy určených do různých typů nemovitostí – jak do moderních novostaveb, tak do secesních městských domů i venkovských chalup.

luxusni stylovy nabytek Milano

V nabídce HM nábytku naleznete i obývací stěny. Ty už nemají nic společného s rozměrnými stěnami z dob socialismu, pokrývajícími celou jednu stěnu obývacího pokoje. Současná obývací stěna je lehká a vzdušná a pokud ji navíc zkombinujete s nástěnnou fototapetou či kontrastní výmalbou, získáte tak zajímavou a originální dominantu pokoje.

satni program VERONA

Doprava domů zdarma
Výhodou obchodu je kromě široké nabídky také způsob dopravy – HM nábytek totiž nevyužívá smluvní přepravce, ale zboží dováží po celé republice vlastní dopravou. Máte tak větší jistotu, že se k vám nábytek dostane v takovém stavu, v jakém ho očekáváte. V případě, že by přesto nastaly komplikace, nebudou na sebe navzájem přehazovat zodpovědnost dopravce a prodejce. Případné reklamace jsou tak mnohem jednodušší a rychle řešitelné, protože komunikujete pouze s obchodem. U objednávky nad 20 000 Kč, což v případě nákupu nábytku není až tak veliká částka, máte dokonce dopravu kamkoliv v rámci České republiky zdarma. Zákazník je vždy řidičem informován předem a domluví se tak na nejvhodnějším čase předání. Pokud si raději chcete objednaný nábytek prohlédnout a poté odvézt sami, ani to není problém. HM nábytek má odběrné místo 30 kilometrů od Prahy, v Berouně.

modulovy nabytek do loznice LIONEL

Zařizování domova nebo jeho části je jednou z příjemných povinností, které čas od času máme. Sice platí, že čím větší výběr, tím těžší volba, ale když pak najdete přesně to, co odpovídá vašemu vkusu, bude vám takový nábytek přinášet radost každý den po mnoho let.