Mnohaletá tradice

Obchodní jméno firmy Goodman Manufacturing Company, L.P. se objevilo již v 50. letech minulého století. Od roku 1982 se tato společnost specializuje na výrobu tepelných čerpadel a klimatizace. Filosofie firmy je přitom velmi jednoduchá. Poskytnout svým zákazníkům co nejvyšší možnou kvalitu při co nejnižších pořizovacích nákladech. U výrobků firmy Goodman se předpokládá dlouhodobá životnost. Záruka je samozřejmostí.

 

Výrobky

Americká společnost Goodman Manufacturing Company, L.P. vyrábí celou řadu produktů, od klimatizací a tepelných čerpadel pro rodinné domky až pro velké výrobní objekty, součástí klimatizací a tepelných čerpadel jsou tepelné výměníky vzduchu s elektrickým i plynovým dohřevem s vysokou účinností. Naše firma dodává kompletní sortiment firmy Goodman MFG Company se specializací na tepelná čerpadla. Nabízíme kompletní sestavy tepelných čerpadel včetně regulace a digitálního termostatu s funkcí předvídání. Největší zájem je v České republice o čtyři typy produktů. Rozlišovacími kritérii jsou typ kompresoru (pístový nebo scroll) a výkon (od 9,40 kW do 17,50 kW ).

Typ

CPKF 36

CPKF 42

CPKF 48

CPKF 61

 

Typ kompresoru

Pístový

pístový

scroll

Scroll

 

Výkon při 8,3 °C

9,40 kW

11,40 kW

13,80 kW

17,50 kW

Výkon při -8,3 °C

6,20 kW

7,20 kW

8,60 kW

11,05 kW


Kvalita nemusí být drahá

To, že kvalita nemusí být vždy drahá, vyplývá ze samotné filosofie firmy, která usiluje o to, poskytnout zákazníkům co nejvyšší kvalitu při minimálních pořizovacích nákladech. Jak již bylo řečeno v úvodu, tepelná čerpadla jsou ve své podstatě velmi jednoduchá, a díky jejich jednoduchosti spolehlivá zařízení. Fungují na podobném principu jako třeba chladnička, jenže obráceně.

Tepelná čerpadla vzduch/voda využívají venkovního nízkopotenciálního tepla. Toto teplo ohřívá chladivo, které je dále zpracováváno kompresorem a prostřednictvím výměníku předáno do topného systému budovy. Energie nutná k provozu čerpadla je až 3x menší než teplo které vyrobí. V praxi to znamená, že se tím snižují náklady nutné na vytápění, neboť přírodní teplo je zdarma a tak z 1kW spotřebované energie vyrobíme 3kW energie tepelné. Navíc, při provozu tepelného čerpadla nevznikají žádné nebezpečné zplodiny, ani jiné vedlejší produkty, které by zamořovaly přírodu.


A jaké jsou další výhody?
Topení tepelným čerpadlem je nejen levné, ale také ekologické!
Jako podporu ekologického způsobu vytápění poskytuje ČEZ velice výhodnou sazbu. Takže proud v celém objektu bude levnější, nejen pro vytápění, ale pro kompletní provoz.

Ovládání je velice jednoduché, po instalaci zařízení hlídá teplotu v objektu termostat, umístěný v referenční místnosti. Výhodou tohoto způsobu vytápění tedy je, že odpadá jakákoliv složitá manipulace a fyzicky namáhavá práce, kterou nahradí zcela bezobslužný a komfortní provoz.

 

Goodman ve světě

Za 26 let svého působení se Goodman stal specialistou na trhu v oblasti systémů tepelných čerpadel a klimatizace po celém světě. V rámci našeho obchodního zastoupení nabízíme výhodnou spolupráci montážním firmám, které chtějí instalovat tato kvalitní a levná americká tepelná čerpadla.


Žádná Čína ale americké originály!

Americká firma Goodman má své obchodní zastoupení také v České republice. Díky přímému kontaktu na výrobce vám výhradní zastoupení firmy může nabídnout ty nejlepší ceny na trhu. Důležité je, že se jedná přímo o americké originály, nikoli o licenční produkty skrývající svůj skutečný původ pod tajemnou značkou EU nebo výrobky dokonce pocházející z Taiwanu nebo Číny.


Poradenství a servis

Obchodní zastoupení firmy Goodman pochopitelně nabízí své poradenství a servis na území celé České republiky.

Pokud vás tepelná čerpadla zaujala, a zajímá vás jejich fungování v praxi, můžete je vidět již na několika místech v republice, například v rodinném domě v Kozlovicích u Frýdku-Místku, kde je také sídlo výhradního obchodního zastoupení firmy.

Pokud to k nám máte daleko, neváhejte nás kontaktovat telefonicky, emailem nebo písemně na níže uvedenou adresu. A nezapomeňte, že rodinný dům v Kozlovicích je pouze jedním z mnohých míst, kde můžete čerpadlo vidět v praxi!


Těšíme se na vaši návštěvu!


Kontakt

Atanasovský Antonín - A&A

739 47 Kozlovice č. 587

Tel./fax: 558 697 697 (od 9:00h do 16:00h, případně dohodou)

info@topimecerpadlem.cz

www.topimecerpadlem.cz