Jídelní sety jsou sestavy jídelních stolů a židlí. Můžete si zvolit materiál a barvu ze vzorníku, nebo si zakoupit již navrženou jídelní sestavu. Výběr je opravdu veliký a faktem zůstává, že tento nábytek vždy představuje dominantní a důležitou součást kuchyně či jídelního prostoru. Naštěstí je na trhu velký výběr.

masivni jidelni set - borovice

Tradiční, ale vkusné a variabilní

Nejde ani tak o to, jak je daný prostor velký nebo malý, zda je v moderním či rustikálním stylu, jídelní set lze vždy vhodně nakombinovat, ale jde především o dotvoření atmosféry bytu a příjemného posezení.
jidelni set Markus
Pro početné rodiny, časté návštěvy či větší prostory jsou k dispozici jídelní sety určené pro 8 nebo 12 osob, do nevelkých interiérů si lze pak zvolit jídelní set 1+2 s menším rozměrem stolu nebo najít řešení v podobě rohového jídelního setu.

jidelni set pro dva Jaguar - dub

A pokud si vyberete jídelní set určený pro 6 osob a přijde větší návštěva, není problém stůl rozložit. Pro zvýšení pohodlí stolujících jsou v nabídce i polstrované židle a oválný tvar stolu, jak je tomu např. u jídelního setu Markus. Kvalitní masivní dub v kombinaci s laminátem zde zaručuje dlouho životnost nábytku a zároveň působí jednoduchým a elegantním dojmem. Klasikou mezi jídelními sety však zůstávají sestavy s masivní borovice, které jsou stále velmi oblíbené především v přírodním provedení.

Originálně a moderně: hrátky s materiály

Do moderního interiéru - třeba i s menším jídelním prostorem - se skvěle hodí jídelní set v kombinaci dvou různě velkých lavic, stolu, židle a taburetu, kde se doplňuje tmavý masiv olše a potahový materiál dle výběru zákazníka. Netradiční sestava, která vynikne a jistě zaujme i vaše přátele.

moderni jidelni set Ryjo

Pohrát si s moderním vybavením jídelního prostoru můžete i v případě, kdy zvolíte set v kombinaci stříbrného kovu, lamina v dekoru přírodního dřeva a černého polstrování, nebo upřednostníte efekt a snadnou údržbu bílé plastové moderní sestavy.
bily jidelni set Dinner