Sestavy a linky dle Vašeho gusta
Každý z nás má jinou výšku postavy, jiný vkus a samozřejmě také jiný systém práce v kuchyni, a proto nemůže existovat univerzální linka, která by vyhovovala všem. Dnes už naštěstí není žádný problém, pořídit si domů kuchyňské sestavy a linky, které přesně odpovídají našim potřebám, a to nejen svými technickými parametry a vzhledem, ale také počtem a uspořádáním skříněk. Horní, dolní, digestrořové, dřezové a všechny další skříňky si můžete zvolit i co se rozměrů a počtu týče.

Vybrat si můžete i způsob otvírání
Variabilní kuchyňská sestava Bolero má navíc tu výhodu, že umožňuje volbu způsobu otvírání (součástí nabídky jsou klasická i výklopná dvířka), stejně jako materiálového provedení (na výběr máte z prosklených a plných dvířek). Vysoce elegantní nadčasový design a široká škála funkčních skříněk a zásuvek z ní činí jednu nejvyhledávanějších kuchyňských sestav. Pokud si budete přát, může se Vaše kuchyně pyšnit i rohovou variantou.

Variabilní kuchyňská linka Bolero červená

Kuchyně snů pro každého
Další velkou předností tohoto řešení je finanční dostupnost. Pořízení komponentů, které jsou dílem sériové výroby, má totiž ve srovnání s kuchyní na zakázku výhodu výrazně nižší pořizovací ceny. Svou kuchyni snů tak mohou dovolit všichni, kteří rádi vaří, a chtějí si svou oblíbenou činnost náležitě vychutnat.

Stačí si vybrat

Volitelné sestavy skříněk se vyrábějí v mnoha různých designech a uspokojí tak majitele kuchyní s naprosto odlišným vkusem. Je libo moderní nebo tradiční vzhled? Neutrální či atraktivní odstín? Mat nebo vysoký lesk? Světlý či tmavý odstín? Stačí si vybrat. A pak už nezbývá, než nakoupit to nejlepší kuchyňské vybavení, ty nejkvalitnější suroviny a pustit se s chutí do přípravy lahodných pokrmů!