Novinkou letošního ročníku FOR ARCH budou denní témata zabývající se významnými trendy moderního stavebnictví. V průběhu veletrhu se tak návštěvníci budou moci seznámit s problematikou kvality výrobků a materiálů, energetickou náročností budov a koncepcí větrání, podporou odborného vzdělávání, fenoménem „chytrý dům“ a stavbou svépomocí. Zároveň bude ve VSTUPNÍ HALE II k dispozici nezávislé STAVEBNÍ PORADENSKÉ CENTRUM, v němž odborníci v rámci jednotlivých denních témat poradí, jak na věc.

veletrh FOR ARCH

Veletrh FOR ARCH bude zahájen pátým ročníkem Konference ředitelů projektových společností. V následujících dnech se potom uskuteční přednáška Vytápění a větrání v moderních úsporných budovách, konference Požární bezpečnost staveb, čtvrtý ročník oblíbených dvoustranných obchodních jednání MATCHMAKING BUSINESS MEETINGS a konference ředitelů evropských řemeslných komor nazvaná Sasko-český řemeslnický dialog 2016.

stavebni veletrh

Na souběžném veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPA je pak připravena odborná konference o zatraktivnění provozu bazénů, aquaparků a koupališť a také doprovodný program pro laickou veřejnost věnovaný wellness procedurám. V průběhu dalšího doprovodného programu se na veletrhu FOR THERM mohou zájemci těšit na ukázku stavby kachlových kamen v hale č. 7.

veletrh BAZENY, SAUNY & SPA

Zájemci o návštěvu veletrhu FOR ARCH mohou po vyplnění jednoduchého formuláře na stránce www.forarch.cz/sleva získat poukaz na VSTUPENKU se slevou 20 procent.