Krása a odolnost v jednom
Vinylové podlahy Quick Step Livyn v sobě spojují nezaměnitelný vzhled přírodního dřeva s praktickými vlastnostmi syntetického materiálu, jako je především vysoká odolnost a snadná údržba. Právě kombinace těchto vlastností tyto podlahy předurčuje k použití do domácností s náročným provozem, zejména do těch, v nichž žijí děti a domácí mazlíčci. Díky zpevněnému povrchu totiž podlahu jen tak něco nebo někdo nepoškodí. Ochranný polyuretanový lak zajistí odolnost vůči špíně i drobným nehodám, jako je chleba s černorybízovou marmeládou padající jako naschvál namazanou stranou na zem. Stačí jen jednoduše setřít mopem. 

Vinylova podlaha Quick Step Livyn - dekor drevo

Bosou i mokrou nohou
Chodíte rádi v létě naboso? Po vinylové podlaze můžete chodit bosky po celý rok. Je totiž neobyčejně příjemná - krásně teplá a měkká na dotek. Navíc naprosto ideální pro podlahové vytápění. Jakmile podlahu ucítíte na chodidlech, zmocní se Vás touha, dotknout se jí také dlaněmi. Maminky jistě napadne – optimální volba do dětského pokoje. Ano a také do koupelny či kuchyně. Vlastně všude tam, kde je nezbytná odolnost vůči vlhkosti. Podlaha Livyn je totiž 100% vodotěsná.

Vinylove podlahy Quick Step Livyn

Neslyšně i v botách
Samozřejmě, že po podlaze můžete chodit i obutí. Pak Vás příjemně překvapí svou tichostí. Kročejový hluk je totiž minimální. Po vinylové podlaze se každý pohybuje neslyšně jako kočka, byť váží jako slon. Tuto přednost oceníte zejména v případě, když se budete plížit po špičkách z nočního podniku a nebudete chtít vzbudit celou rodinu.

Chlouba pro každý interiér
Vraťme se ale zpátky na začátek ke krásnému vzhledu přírodního dřeva, který podlahy Livyn dokonale imitují, a nahlédněme společně do nové kolekce luxusních podlah s výraznou strukturou Livyn Essentional evokujících čistotu a přirozenost.Neobyčejně přátelskou atmosféru interiéru dodají jemné linie dubu Cerusé.
O rustikální nádech se svými zářezy po pile postará design dubu Patina. Tmavé drážky ve tvaru V vytvoří kontrasty a zvýrazní opotřebovaný charakter. Preferujete teplejší a tmavší odstíny? Typická struktura dřevních vláken ve spojení s lesklou vrstvou dodá oblíbené teplé barevné paletě podlah z tmavého ořechu či Merbau nezaměnitelný styl. Stačí si vybrat dekor, který nejlépe umocní vzhled Vašeho interiéru.

Vinylova podlaha Quick.Step Livyn

Snadná pokládka a 20letá záruka
Zapomeňte na kompromisy mezi krásou dřevěného masivu a přednostmi umělých povrchů a objevte půvab vinylových podlah Quick Step Livyn. Pokud k jejich přednostem připočteme ještě velmi snadnou pokládku danou patentovaným zacvakávacím systémem Uniclic (lze ale použít i klasickou techniku lepení) a záruku 20 let (v domácím prostředí), není co řešit.

Zaujali také Vás vinylové podlahy? Chtěli byste se je ale prohlédnout na vlastní oči?
Pak přijměte pozvání do podlahového show roomu společnosti ZAHRADNÍK PARKET s.r.o. Bělohorská 251/147, Praha 6 - Břevnov
tel: 233 355 222, 777 688 975
e-mail: info@zahradnikparket.cz
web: www.zahradnikparket.cz