Tip na zdravé sezení 
Tisíce let po době kamenné a bronzové jako by přišla doba sedací. Moderní věk nás všechny, dospělé i děti, usazuje do židlí. Velká část populace má navíc sedavé zaměstnání a po příchodu domů ještě sedí u počítače, takže když přijdou bolesti zad a páteře, není se čemu divit. Víte ale, že těmto nepříjemnostem lze účinně předejít? Jak? Třeba výběrem vhodného typu židle. Protože zdravé sezení je velmi důležité, a to zejména u dětí, přinášíme Vám tip, kde si vybrat židli, která se postará o sezení bez bolesti.

Židle, která naučí sedět
Na následujících řádcích Vám představíme terapeutickou židli z dílny českého výrobce PROWORK, specialisty na manažerská křesla a kancelářské židle, který vyvinul nový a naprosto jedinečný způsob sezení. Jeho židle s příznačným názvem THERAPIA během sezení podpírají lidské tělo tak, aby ho udržovaly v optimální poloze, čímž pomáhají předcházet zdravotním problémům. To potvrzují výsledky dlouhodobých klinických testů, jakož i skutečnost, že všechny modely židlí THERAPIA byly vyvinuty fyzioterapeuty. Pojďme se na ně podívat trochu blíže. 

Konstrukce židlí je založena na důmyslném systému tzv. bioaktivních zón. Tyto zóny způsobují svým uživatelům značné nepohodlí, a tak je nutí, aby se usadili do té správné polohy, ve které si naopak mohou vychutnat maximální pohodlí. A výsledek? Židle člověka naučí správně sedět, a to zcela automaticky.



Revoluční sedadla na míru
Nesporná výhoda revolučních židlí THERAPIA spočívá v možnosti individuálního nastavení a výběru dle typu postavy. Pro dospělé jsou určeny především židle THERAPIA BODY a MAXI. Židle THERAPIA® MINI se vyrábí speciálně pro děti od 6 do 15 let, případně pro dospělé menší postavy. 

Každý si může nastavit židli podle své výšky, váhy, nebo délky končetin.
Nastavovací prvky (nastavení bederní opěry, područek, hloubky sedu a hlavové opěrky pro relaxaci) jsou konstruovány tak, aby umožňovaly snadnou manipulaci. Kromě snadné manipulace jistě oceníte výběr z mnoha barevných odstínů a kombinací. 

Tento druh nábytku je vhodný také pro osoby s tělesnými vadami nebo po úrazech. Před samotným pořízením Vám však doporučujeme, nábytek nejprve důkladně vyzkoušet, vybrat odpovídající příslušenství a poradit se s lékařem.
 

Rostoucí židle nejen pro děti 
Naprostou novinku představuje dětská židle THERAPIA® MINI+. Její kouzlo spočívá v tom, že ji lze jednoduše přenastavit. Odrostlému dítku tedy nemusíte kupovat novou ergonomickou židličku. Stačí jen provést drobnou úpravu. Pokud Vám ji potomek vůbec půjčí, můžete se na ni posadit i Vy sami. Koneckonců proč tento atraktivní kousek nábytku nevyužít jako univerzální počítačové sedátko?


Na zdraví se nešetří 
Není divu, že Vás židle TERAPIA zaujala. Její vysoká užitná hodnota se snoubí s krásným moderním designem. Když k tomu ještě připočtete dlouhou životnost, pětiletou záruku, a to, že člověka ochrání před vznikem zdravotních komplikací, jistě neodoláte jejímu kouzlu. Vsadíme se, že minimálně nahlédnete na webové stránky http://www.kancelarskezidle-prowork.cz, abyste mohli sobě a svým dětem dopřát pohodlnou židli, která Vás naučí sedět!

www.kancelarskezidle-prowork.cz

www.interiery-praha.cz