Seznamte se s přednostmi projektu, jehož 1. etapa výstavby už byla zahájena:

1. Nádherná lokalita
Oblast Horoměřic je už tradičně oblíbeným místem k bydlení. První zmínky o nich pocházejí dokonce až ze 13. století. Obec je obklopena přírodou – zelenými stráněmi, remízky a pásy lesa. Okolí Rezidence Velká Brána je protkané turistickými cestami a cyklostezkami. Za kulturou můžete vyrazit do Únětického pivovaru, kde se pravidelně konají divadelní představení i hudební festivaly. Zároveň těsné sousedství s Prahou 6 – Suchdol zajišťuje skvělé spojení do města a díky 5 km vzdálenému letišti Václava Havla i do celého světa.

2. Moderní komfort
Obytné budovy rezidence Horoměřice zajišťují svým obyvatelům pohodlí, soukromí a zároveň bude v areálu i prostor pro služby a menší obchody. Součástí je i dostatek parkovacích míst. Byty v Horoměřicích tvoří ucelený areál, který zaujme svou jednoduchostí a elegancí.

rezidence Velka Brana

3. Skvělá dostupnost
Z Rezidence Velká Brána se do centra Prahy pohodlně dostanete autem i veřejnou dopravou. Zastávka autobusu, ze které jezdí tři linky na metro, je dokonce jen pár kroku od rezidence.

4. Kompletní občanská vybavenost
V Horoměřicích se nachází mateřská školka, škola, centrum pro maminky s dětmi, zdravotní středisko i autoservis. Nákupy obstaráte v obchodech na náměstí nebo v supermarketu. Je tu i několik restaurací, pošta a knihovna.

vybavenost rezidence Velka Brana

5. Dostupná cena
A to nejlepší na konec. Prodej bytů v Horoměřicích byl už zahájen - pořídit si vlastní bydlení nyní můžete s 5% slevou! Byty nejrůznějších velikostí jsou k dispozici s balkonem, terasou a v přízemí i se zelenou zahrádkou.

Rezidence Velká Brána nabízí kvalitní bydlení, které splní všechna vaše náročná očekávání a požadavky. Kvality projektu potvrzuje i získání Ceny architektů v rámci soutěže Realitní projekt roku 2016.