Proč bílý nábytek
Nábytek z masivu je po generace oblíbený pro svou krásu, bytelnost a dlouhou životnost. Jeho nadčasový vzhled sluší všem místnostem. Bílý nábytek má navíc tu výhodu, že prosvětluje interiér, a se dobře kombinuje s ostatním vybavením, zejména co se barev týče. Šedá, černá, modrá, červená, žlutá, všechny barvy jdou s bílou dohromady. Mezi trendy současného bydlení jej řadí v neposlední řadě i lehkost, kterou interiérům dodává.



Bílo dřevěná symbióza
Velice stylově vypadá nábytek v designové kombinaci odstínu bílé a přírodního dřeva. Skříně, židle, stoly, komody, vše s prvkem, který zdůrazňuje masivní charakter dřevěného nábytku. Pokud takový typ nábytku zvolíte, je dobré, sladit barvu dřeva nábytku s ostatním dřevěným vybavením místnosti, především s rámy oken, výplní dveří, podlahou i dřevem použitým na interiérové schodiště.



Aby bílá vynikla
Všeho moc škodí, tedy i bílé. Nehledě na to, že na pozadí bílé stěny má bílý nábytek prakticky nulovou šanci vyniknout. Pokud tedy po nábytku této barvy toužíte, nastěhujte jej mezi barevné stěny. Žlutá či béžová mají tu výhodu, že Vás neomrzí a navíc dodají místnosti příjemnou atmosféru. Další alternativu pro interiér s bílým nábytkem představuje tmavá podlaha. Záleží na Vás, jakou možnost zvolíte. Důležité je, aby krásný bílý nábytek z masivu mohl ve Vašem domově vyniknout.

Krásný bílý nábytek z masivu