Rali se představuje

Rali Dekor, s.r.o. je internetový obchod s bohatou nabídkou bytového textilu. Na jeho webových stránkách www.rali.cz najdete všechny textilní doplňky, které by váš domov mohl potřebovat. Závěsy, záclony, povlečení a ložní prádlo pro dospělé i pro děti, přehozy, ubrusy, utěrky, ručníky, pleny, ale i dřevěné hračky nebo hrací koberce. Rali sídlí na česko-slovenském pomezí v Návsí u Jablunkova, kde má také svou prodejnu. Pokud to tam máte daleko, vyberte si na internetových stránkách firmy, nebo si napište o katalog zboží. Objednané zboží za vámi přijde až domů.


Využijte výprodej

Proměna interiéru v útulný domov nemusí být vůbec drahá, zejména když využijete výprodej. V současné době Rali vyprodává sortiment záclon, závěsů a zbytků záclon, dále ubrusy a povlečení. Najdete zde jak klasické bílé záclony určené do obývacího pokoje, jídelny či ložnice, krátké záclonky ke zkrášlení kuchyňského okna, tak i záclony zdobené líbivými vzory, jako jsou například vlčí máky. Kuchyňská záclonka zdobená hruštičkami je přímo k nakousnutí. Nebo by se vám více líbil javorový list?

V sekci vyhrazené blízkým příbuzným záclon, tedy závěsům, na vás čekají vskutku veselé barevné kombinace, jmenujme alespoň tištěné přírodní motivy či kostky, vyberete zde však také decentní závěs. Pokud chcete obléknout jedno dvě menší okénka, možná, že pro ně najdete padnoucí šat v sekci výprodeje záclonových zbytků. Hezká květovaná záclona nebo lněný závěs s motivem listu udělá radost vaší kuchyni i peněžence.

Ale i zboží, na které se výprodej nevztahuje, nakoupíte za rozumné ceny.


Nerušený spánek

Spánek je pro nás vedle potravy tím nejdůležitějším zdrojem energie. Abychom si v našem rušném světě vychutnali kvalitní a nerušený spánek, často potřebujeme kvalitní závěs, který tlumí hluk z venku a spolehlivě zatemní místnost, kde odpočíváme.

Už jste někdy slyšeli o black out závěsu? Tento druh závěsu je novinkou na trhu. Jedná se o velmi kvalitní závěs, který dokonale zatemní ložnici a maximálně ztlumí hluk přicházející do ní zvenčí. Jeho vlastnosti oceníte nejen v případě, kdy si vaši sousedé dají do okna příliš mnoho veselých žároviček, zejména v předvánočním období, ale také když budete ukládat své děti k odpolednímu spánku. Rali na děti myslí, a tak se několik krásných black out závěsů pyšní dětskými motivy. Jak by se vašim dětem usínalo s oranžovou rybkou nebo s vílou Ariel? Dospělí si zase rádi vyberou z bohaté nabídky barevných odstínů, od uklidňující modré, přes vzrušující bordó až po něžnou lososovou.

Pochopitelně zde najdete také klasické závěsy, jednobarevné, i s pěknými motivy a vzory, které patří nejen do ložnice. Saténové závěsy jsou velmi krásné.

 

Šikovné tipy

A co zajímavého tu ještě najdete? Než se s vámi rozloučíme, dáme vám několik šikovných tipů. Pokud zařizujete dětský pokojíček, mohla by se vám hodit kompletní sada do postýlky pro nemluvně, skládající se z povlečení, peřinky, mantinelů, nebes, prostě na co si jen vzpomenete. Že už máte větší děti? Podívejte se na barevná dětská povlečení s pohádkovými motivy, jako je medvídek Pú, Rumcajs nebo třeba Křemílek. V růžových oslících se bude sladce spát vaší slečně, v autíčkách zase chlapcům. Nebo by se vašim dětem hodil hrací koberec? Ani to není problém.


Mrkněte ještě na ubrus!

Výprodejem jsme začali, výprodejem také skončíme. Nezapomeňte se ještě podívat na sekce výprodeje ubrusů! Ať už je váš stůl hranatý, kulatý, či oválný, pro každý se tu něco najde. Za zmínku stojí především ubrusy s úpravou, díky níž jsou odolné vůči skvrnám. To, že zabraňují vsakování tekutin, oceníte zejména v případě, že máte malé děti.


Přejeme vám příjemné vybírání a dobrý nákup.


RALI Decor