Spolehlivost, úspora, kvalita 

Německý výrobce čerpadel značky Wilo je jedním z nejvýznamnějších celosvětových dodavatelů čerpací techniky. Jeho produkty jsou známé svou spolehlivostí, úsporností a dlouhou životností, a to i při dodržení velice příznivé ceny. Další velkou předností čerpadel Wilo je jednoduchá montáž. Wilo není synonymem pouze pro kvalitní čerpadla, ale pro dodávky komplexního řešení, která dodává svým zákazníkům na míru. 


Využití čerpadel Wilo 

Sortiment čerpadel a čerpací techniky Wilo je velmi široký (zahrnuje různé druhy a typy čerpadel pro čerpání kapalin a viskózních směsí), a proto ho najdete v mnoha průmyslových odvětvích. Čerpadla Wilo se používají především pro topné systémy a cirkulaci vody v klimatizacích, chladicích systémech, pro odvádění a zásobování vodou, stejně jako pro čerpání odpadních a silněji znečištěných vod. Mezi nejžádanější patří čerpadla oběhová a ponorná. 


Kompletní servis pro Vás 

Obchodní zastoupení pro čerpadla Wilo v České republice, stejně jako pro čerpadla mnoha dalších kvalitních zahraničních i českých výrobců, zajišťuje společnost Georgia. Její služby se neomezují pouze na dodávky čerpadel a náhradních dílů, ale zahrnují také opravy a servis čerpadel, dopravu a poradenství. Pokud se na ně obrátíte se svými požadavky, ochotně pro Vás vypracují projekt a sestaví komplexní nabídku dodávky čerpací techniky včetně ceny a dodacího termínu. Potřebné kontakty, stejně jako kompletní seznam produktů, najdete na www.georgia.cz.