Praktický stavebnicový systém
Jedná se totiž o promyšlený stavebnicový systém, který se skládá z více než 80 rozměrově i tvarově odlišných prvků (základní rozměry činí 7x7 cm a 9x9 cm, přičemž vybrané prvky mohou být i masivnější), a umožňuje tak přizpůsobit tvar i rozměry pergoly danému prostoru. Toto variabilní řešení je zajímavé především pro ty, kteří mají již hotové své bydlení a pergolu si pořizují až dodatečně.

zastresena pergola

Ideální řešení zastřešených pergol
Vysoká variabilita stavebnicového systému rovněž přináší výhodu při realizaci zastřešených pergol, které patří mezi nejoblíbenější typ zahradní konstrukce u nás. Lepené tvarově stálé prvky umožňují překlenout i dlouhé rozpony zastřešení pergol při výborné tvarové stabilitě dřevěných profilů. Velkou předností lepeného ráhna je, že se vlivem působení žhavých slunečních paprsků nezkroutí, ani zde nehrozí poškození polykarbonátové desky.

pergola Linda

17 tváří Lindy
Pokud hledáte inspiraci pro svou zahradu či terasu, můžete si vybrat celkem ze 17 masivních konstrukcí pergol Linda. Průchozí modely různých rozměrů s konstrukcí přizpůsobenou pro pěstování rostlin elegantně rozčlení zahradu na více částí dle libosti. Samostojné modely různých tvarů jsou ideální k realizaci venkovního posezení. Součástí řady je i rohová pergola, Linda 11, která šikovně vyplní rohový kout zahrady.

samostojna pergola linda 17
Náš tip:
Samostojná pergola Linda 17 vybavená lavičkami a popínavými mřížemi, jejímž pořízením získáte neobyčejně stylové a útulné zahradní posezení.

Pergola Vašemu bydlení na míru
Pokud i přes produktovou rozmanitost a přizpůsobivost systému nebude žádná z masivních pergolových konstrukcí vyhovovat Vašim požadavkům, můžete si nechat zpracovat individuální návrh. Objednávku je možné zaslat buď mailem, potřebné kontakty najdete na stránkách www.vladeko.cz, nebo učinit osobně v do areálu Vladeko, kde si navíc můžete naživo prohlédnout pergoly a načerpat inspiraci pro tu svou.