Hezký český nábytek
Internetový obchod www.ceskynabytek.com
se zabývá výrobou a prodejem nábytku z masivu tradičních dřevin, jako je například smrk, buk, nebo dub. Vedle široké nabídky postelí, čalouněných válend a dvoulůžek, nočních stolků, úložných prostor, matrací, roštů, přikrývek, povlečení, a dokonce i dřevěných hraček od českých výrobců, nás oslovil stylový zahradní a kancelářský nábytek, stejně jako elegantní sedací soupravy.

Lehněte si do pořádné postele
Jistě s námi budete souhlasit, když označíme postel za základ dobrého spánku. Pokud si pořídíte postel z masivu smrkového či bukového dřeva, budete večer usínat ve velmi příjemné a hřejivé atmosféře, což přispěje k Vaší duševní relaxaci. Zárukou fyzického uvolnění lidského těla je správná volba matrace a roštu. Pokud patříte mezi dlouhány, vyberte si lůžko v prodloužené délce.



Jakmile doplníte svou dřevěnou postýlku stylovým nočním stolkem, případně dalším úložným prostorem, už Vám nebude v ložnici nic scházet. A co nás na postelích z internetového obchodu www.ceskynabytek.com nejvíce zaujalo? Především jejich pevnost a dlouhá životnost. Obojího je docíleno sofistikovanou technologií výroby. Namísto spojení bočnic a čel šrouby se používá postelové kování. Že se buk či smrk do interiéru Vaší ložnice barevně nehodí? Máme pro Vás dobrou zprávu. Všechny typy postelí, nočních stolků i úložných prostor lze přimořit do odstínu olše, třešeň, ořech, nebo jiných barevných variant. Že ke spánku nejprve uložíte své děti? V dětských postelích ANITA nebo NELA se jim bude jistě dobře spát.

Krásné dubové kolekce
Také máte slabost pro světlý dubový nábytek? Dobře si prohlédněte kolekci nábytku BOSTON, která nás okouzlila moderním stylově čistým designem, výjimečnou kvalitou provedení a vysokou užitnou hodnotou. Této jedinečné kombinace vlastností bylo dosaženo zpracováním kvalitního dubového dřeva a použitím přírodních olejů a vosků. Všimněte si zajímavého kování a doplňků. Koho tato kolekce zaujala, má na výběr celkem ze tří barevných provedení, a to z přírodního, běleného a páleného dubu. 

Náš tip: Pokud chcete, aby Vaše ložnice byla skutečně trendy, namísto klasické dřevěné výplně zvolte u skříní výplň z mléčného skla „Satinato“. 

Nejen pro Vaši kancelář
Odpočatí po kvalitním spánku se můžete pustit rovnou do práce. Pokud máte sedavé zaměstnání, Vaší věrnou společnicí by se měla stát židle vyrobená v souladu s nejnovějšími ergonomickými poznatky. Nabízené kancelářské židle se vyznačují použitím vysoce kvalitních materiálů, špičkovou výrobní technologií a propracovaným systémem kontroly jakosti. Mimořádná spolehlivost a dlouhodobá životnost je tedy zaručena! 

Náš tip: komfortní kancelářská židle EC 2000 Cr s kolečky a synchronizovaným mechanismem, který nastaví zádovou opěrku a sedák do optimální polohy. Chromovou konstrukci lze kromě sedáku z potahové látky doplnit sedákem z koženky nebo černé kůže. 

Zahradní a ostatní nábytek 
Po práci by neškodilo trochu relaxace v zeleni krásné zahrady. Zázemí jako stvořené k Vašemu zaslouženému odpočinku ochotně vytvoří lavice, stoly, křesla, nebo celé soupravy zahradního nábytku. Anebo byste raději odpočívali v houpačce? Tak si nějakou vyberte. 

Že raději strávíte svůj volný čas v interiéru? Nezapomeňte si tedy prohlédnout sekci barových stoliček, křesílek, skořepinových židlí, sedacích vaků, věšáků, polic a prostě všeho, nač si při vybavování svého domova jen vzpomenete!


Využijte služeb a dobře nakupte!
Kromě možnosti výběru z mnoha krásných nábytkových kousků vysoké kvality jistě oceníte poradenské služby na vysoké profesionální úrovni. Pokud totiž vybíráte tak důležitý kus nábytku, jako je například postel, kdy je třeba sladit rošt s vhodnou matrací, je každá rada dobrá. V případě, že Vám nebudou vyhovovat standardní rozměry, rádi Vám lůžko upraví. Vedle individuálních úprav máte možnost využít také služby tzv. individuálních závozů, kterou oceníte, jestliže nemáte možnost, vyzvednout objednané zboží v běžném rozvozovém termínu. 

Zalíbil se Vám v obchodě www.ceskynabytek.com některý z jeho pěkných nábytkových prvků? Neváhejte vzít do ruky virtuální nákupní košík a zařídit svůj interiér nebo exteriér dle libosti!

www.ceskynabytek.com