Máme pro vás jedinečnou inspiraci od DODO for life, která váš domov doslova prozáří, navíc pozdvihne jeho eleganci a díky ekologickému provedení také ušetříte svůj čas a peníze. Řeč je o bílých dveřích EKO Sapeli, jež si můžete nakonfigurovat podle svých představ, a navíc nyní získáte prodlouženou variantu těchto dveří zcela bez příplatku!

Stavíte nebo právě plánujete rekonstrukci a lámete si hlavu, jak sladit celý interiér podle svých představ? Interiérové dveře Sapeli v ekologické a ekonomické bílé barvě EKO vám pomohou tuto starost vyřešit. Jejich velkou výhodou je univerzálnost. Bílá barva projasní každý interiér a skvěle se k ní hodí veškeré doplňky, které si pro svůj domov zvolíte. I z těchto důvodů bude bílá vždycky v módě!

Bílé dveře Sapeli

DODO for life nyní v duchu aktuálních trendů přináší od Sapeli nejširší nabídku bílých dveří, které můžete získat s vybranými povrchy také s prodlouženou zárukou 5 let. Mechanizmus nanášení barvy na dveře probíhá na speciální lince, kde se postupně aplikuje 6 vrstev ekologicky šetrné barvy a UV laku.

Na první pohled zaujme vaši pozornost i luxusní provedení bílé barvy ve vysokém lesku či matu.

Bílé dveře SAPELI také snadno doladíte vhodným prosklením, zárubněmi a rámečky v povrchu CPL – bílá hladká, které jsou společně s dveřmi perfektně a vkusně sladěné. Bát se nemusíte ani odvážnějších kombinací a doplnit je třeba černými klikami, rozetami, ozdobnými pásky či hranou pro větší odolnost křídla.

Bílé dveře Sapeli

Tyto interiérové dveře nyní můžete pořídit výhodně za akční cenu v prodlouženém provedení 210 cm zcela bez příplatku. Podmínkou akce není zakoupení kompletu dveří se zárubněmi. Sleva se vztahuje pouze na vnitřní dveře. Tak neváhejte a vytvořte si domov podle svých představ.

Inspirativní nabídka dveří Sapeli na vás čeká v řadě prodejen DODO for life v Praze, ale také v Mladé Boleslavi nebo Plzni a v dalších partnerských prodejnách.