Ekologický dřevěný nábytek

Společnost UNIS–N Sedlčany je jedním z předních výrobců originálního stylového nábytku z masivního dřeva v ČR. V jejím bohatém sortimentu jsme našli dřevěné skříně, skříňky, komody, prádelníky, knihovny, postele, stejně jako celodřevěné příborníky, konferenční stolky, stoly a židle. Jedná se o ekologický, zdravotně nezávadný nábytek, vyráběný ze 100 % masivu s povrchovou úpravou speciálním přírodním voskem na bázi rostlinných olejů a vosků, což zaručuje jeho krásný vzhled a odolnost vůči vodě, ale i tzv. domácím chemikáliím, jako např. káva, čaj, kola nebo víno. Povrch je hebký na dotek a snadno se udržuje. Velmi příjemně nás překvapila možnost výběru ze čtrnácti barevných odstínů přírodních vosků.

Nábytek je účelně rozdělen do tří výrobních řad s příznačnými názvy: Klasik, Modern a Trend. Pojďme si je blíže prohlédnout.


Klasika nejen na chalupu

Nábytek z řady Klasik, vyráběný ze smrku a borovice, je oblíbený zejména pro svůj rustikální vzhled. Hodí se proto na chalupu, stejně jako do horských a podhorských rodinných penzionů a hotelů, kterým dodá tu správnou útulnou atmosféru. V této řadě najdete dřevěné kuchyně, stoly, židle a lavice, dále dřevěné knihovny, komody a vitríny z masivu. Za zmínku stojí také hezké TV stolky. Nechybí ani šatníky, botníky, či kompletní sestava nábytku do ložnice, od postele, přes noční stolek, až po úložnou dřevěnou truhlu. Tento nábytek je vyroben ze stoprocentního masivu, což znamená, že zde není použita žádná dřevotříska, sololit a ani jiný materiál, který by mohl nahrazovat nebo imitovat skutečné voňavé dřevo. 100% masiv, originální design a velmi kvalitní povrchová úprava přírodními vosky zaručují velmi příjemné, teplé, zdravé a pryskyřicí provoněné bydlení.

 

Moderní design

Kousky z nábytkové řady Modern v sobě snoubí krásu čistých moderních linií s kouzlem jedinečného vzhledu 100% smrkového a borového masivu. Pokud se rozhodnete, vybavit Váš interiér jedno- či dvoulůžkovými dřevěnými postelemi, stolky, stoly, zrcadly, komodami, truhlami či šatníky z této řady, bude si v něm elegantně podávat ruku mistrovská tradice řemesel s dnešní moderní dobou. Harmonické spojení tradičního materiálu a jednoduchých linií se nikdy neokouká.


Dubová nábytková řada Trend

A co na Vás čeká v nábytkové řadě Trend? Jedná se o dubový nábytek moderního stylu, kterým můžete vybavit Vaši ložnici, obývací pokoj či pracovnu. Stejně jako v předchozích řadách zde najdete kvalitní postele, noční stolky, psací stoly, jídelní stoly a židle, komody a hlavně systém knihoven regálového (sektorového) typu různých rozměrů a tvarů! Od malé příruční či rohové knihovničky, kterou efektivně vtěsnáte i do malé místnůstky, až po velké reprezentativní knihovny. Knihovny můžete libovolně sestavovat a vytvořit z nich např. moderní vzdušnou obývací stěnu. Tento nábytek se vyrábí z dubového masivu v kombinaci s dýhovanou dřevotřískou.


Novinky

Rostoucí poptávka po celodřevěném nábytku dala vzniknout několika novým produktům. V řadě Klasik kupříkladu přibyly nové typy postelí, komod, jídelních stolů, dále křeslo nebo peřináč. Majitele domácího baru jistě potěší vinotéka na 15 lahví či stylová barová židle.


Jak nakoupit?

Také jste zatoužili po celodřevěném nábytku a po bydlení provoněném pryskyřicí? Cesta k němu je velmi snadná. Ta nejrychlejší vede samozřejmě přes internet. Na webové stránce www.dreveny-nabytek.cz si můžete jednotlivé kousky nábytku nejen dobře prohlédnout, ale také objednat.


Pokud však raději chcete vidět nábytek na vlastní oči, můžete navštívit jednu z  podnikových prodejen v Sedlčanech nebo v Praze na Smíchově, kde Vám ochotně a rádi poradí.


Že máte speciální přání? Atypická úprava nábytku je také možná. Neváhejte kontaktovat společnost UNIS-N a se svým přáním se jí svěřit! 

UNIS-N, spol. s.r.o.                                                         
Havlíčkova 447
Sedlčany 264 01
mobil: + 420 728 861 940                                                                    
tel.: +420 318 820 307
tel./fax: +420 318 864 525