Teplo Vám neuteče
Chytrá izolace® je systém zateplení izolační pěnou Icynene®, který se více než 25 let úspěšně používá v Kanadě a USA, a v tomto trendu pokračuje i ve střední Evropě. Jedná se o tepelně izolační dvousložkový pěnový materiál s otevřenou buněčnou strukturou, který po aplikaci vytváří zcela kompaktní, vzduchotěsnou a nenasákavou tepelně izolační vrstvu. Hlavní předností tohoto materiálu je schopnost přilnout k jakémukoli materiálu, expandovat a vyplnit i těžko přístupná místa. Pro tyto vlastnosti má ve stavebnictví široké uplatnění. Vzhledem k tomu, že dokáže eliminovat nedostatky vzniklé nedokonalou izolací, používá se také při rekonstrukcích s cílem zlepšit tepelněizolační schopnosti objektu. Dokonalá izolace pochopitelně znamená minimální tepelné ztráty. Chytrá izolace dokáže snížit spotřebu energie až o 70%.

nastrik chytre peny

Vynikající užitné vlastnosti
Není to pouze eliminace tepelných ztrát, co aplikace Chytré izolace majitelům domů přináší. Mezi další přednosti tohoto materiálu patří tvarová a objemová stálost a pružnost. Chytrá izolace na rozdíl od tvrdých pěn nepraská a neodděluje se od konstrukce. Otevřená buněčná struktura zamezuje kondenzaci vlhkosti v konstrukcích, a tím vzniku plísní, čímž zaručuje dlouhou životnost i stabilitu nosných konstrukčních prvků. Zde je na místě dodat, že tepelná izolace Icynene má neomezenou životnost. Její izolační schopnost samozřejmě oceníte také v létě, tentokrát v podobě úspor nákladů na klimatizaci.

zatepleni podkrovi

Zatepleno během 1 dne

Že Vás tento unikátní materiál se svými vynikajícími izolačními vlastnostmi zaujal, ale máte obavu, že už zateplení před letošní zimou nestihnete? Nebojte se, Chytrá izolace se aplikuje nástřikem, a díky tomu zvládnete zateplení během jediného dne. Izolaci lze aplikovat až do - 37 °C, což je v našich podmínkách prakticky celoročně.

zatepleni chytrou penou

Netopte pánubohu do oken a objednejte si zateplení, než přijdou tuhé mrazy!
Stačí jen navštívit stránky www.chytraizolace.cz, odeslat svou poptávku a technický poradce zdarma navrhne konkrétní řešení dokonalého zateplení Vašeho domova. Profesionální tým aplikátorů pak celou akci završí. A nezapomeňte, když se teplo uvnitř drží, ušetříte a můžete v létě k moři. Třeba dvakrát.

logo Icynene
www.liko-s.cz