Ať už hledáte kvalitní a funkční klasiku, neotřelé provedení nebo moderní technologie a trendy poslední doby, obraťte se na společnost Whirlpool. V nabídce přináší mnohé spotřebiče jak obyčejným, tak náročným spotřebitelům a to vše za velmi příznivé ceny.

Uchovejte své potraviny dlouho čerstvé
Nejdůležitější funkcí ledničky je uchovávání potravin v čerstvém a zdravém stavu. Kupříkladu volně stojící lednice Whirlpool ACO 053 udržuje teplotu od +3 - +8°C a má systém 6. smysl, který hlídá teplotní odchylky a vlhkost uvnitř lednice, čímž zaručuje mnohem delší čerstvost surovin, než je to u běžných modelů. Antibakteriální filtr odstraní všechny bakterie i pachy. Snadné používání zajišťuje elektronické ovládání s digitálním displejem. Přehledné skladování potravin umožní 6 polic a díky objemu 325 l je tento typ vhodný i pro větší rodiny.

vestavna lednice

Nezdržujte se mytím nádobí
Krásné lesknoucí se skleničky, výborné mytí i zaschlého nádobí, příborů nebo hrnců, zvládne myčka Whirlpool. I tady si můžete vybrat vysoce úsporný typ, velikost dle vašich potřeb, stejně tak design nebo uspořádání uvnitř myčky.

Líbit by se vám mohla např. myčka ADG 2020 FD pro svou ekonomickou třídu A+++, 10 programů, příjemný design, technologii 6. smysl Power Clean nebo aktivní sušení PowerDry. Nesetkáte se u ní s nedostatečným mytím, umí se přizpůsobit stupni zašpinění nádobí, sklo i jiné materiály hezky vysuší a naleští, potíž není ani v mytí velkých typů nádobí díky flexibilnímu mycímu koši. Myčka je tichá, nabízí dokonce noční program.

Určitě oceníte i dostupný Whirlpool servis, který vám pomůže rychle, jednoduše a kdekoli v ČR vyřešit potřebu údržby nebo opravy spotřebiče. Stačí sdělit, co potřebujete, a servis vám nabídne nejpřijatelnější řešení v místě vašeho bydliště.

Rozhodnete-li se pro domácí spotřebiče Whirlpool, získáte kvalitní vybavení s moderními funkcemi i designem. Uvidíte, že budete spokojeni po mnoho let.