Správný výběr

Pokud nechcete rozšířit řady majitelů domů, kteří jsou nespokojeni se svou koupelnou, nebo jinou částí svého bydlení, nepodceňujte význam přípravné fáze zahrnující plánování a pečlivý výběr jednotlivých komponentů. Nespokojte se s prvním návrhem, který Vám vytvoří, a dobře si předem ujasněte své priority. Obraťte se na stavební firmu s dobrými referencemi nejen ohledně kvalitního provedení za dobrou cenu, ale také co se komplexnosti služeb týče. To samozřejmě platí nejen v případě koupelny.

hnedobezova kontrastni koupelna


Profesionální tým řemeslníků

Právě ucelené portfolio služeb zahrnující bezplatné konzultace u zákazníka, vizualizaci a poradenskou činnost, stejně jako projekt a vyřízení stavebního povolení, nabízí profesionální tým řemeslníků a projektantů s 15 letou tradicí REMI ART ERBES. Ať už potřebujete rekonstrukci libovolné části Vašeho bydlení (příslušenstvím počínaje a kuchyní konče), nebo rovnou kompletní stavbu domu na klíč, vše pro Vás ochotně zajistí. Doplňkové služby - elektrikářské, topenářské, malířské nebo instalatérské práce, ale i montáže sádrokartonu a dokonce i odvoz suti, jsou přitom naprostou samozřejmostí. Starosti si nemusíte dělat ani s dodávkou materiálu, obklady, dlažby, sanitární keramiku, elektrospotřebiče, to vše Vám přivezou a začlení do stavby.

hnedobezova kontrastni toaleta


Až se zeptají, co byste udělali jinak

Máte ještě otázky? Navštivte internetové stránky www.koupelny-erbes.cz, kde najdete více informací včetně kontaktů a pusťte se do toho, ať máte hotovo! Až k Vám ale Vaši přátelé či známí přijdou čerpat inspiraci pro stavbu či rekonstrukci svého bydlení, a budou se Vás ptát, co byste udělali jinak, kdybyste začali se stavbou nyní, budete nejspíš muset hodně dlouho přemýšlet.

logo Remi Art Erbes