Trendy ve světě oken 
Zajímáte se o nejnovější trendy ve světě oken? Vězte, že moderní okna se vyznačují především špičkovými tepelně-izolačními a akustickými vlastnostmi. Při jejich výrobě je kladen důraz na úsporu energií a ochranu životního prostředí. Po designové stránce se tyto důležité architektonické prvky pyšní netradičními, často dekoračními tvary a odvážnými barvami. Právě barevné okenní profily patří mezi hlavní trendy pro rok 2010.

Pokud si potrpíte na jedinečnou kvalitu a zajímavý design, pak Vás, stejně jako nás, jistě zaujmou výrobky společnosti Oknoplast Group, která se zabývá výrobou a prodejem výplní stavebních otvorů, tedy oken, dveří a příslušenství.

Oknoplast Group se může pochlubit více než 15 lety zkušeností, certifikátem Q-Zert opravňujícím k označování výrobků symbolem CE, dále množstvím cen včetně prestižního titulu EURO LEADER 2009 a více než 800 000 spokojených zákazníků. Jak by také ne, když k výrobě oken používá výhradně profily nejvyšší třídy A od německého výrobce Veka, které jsou zárukou stability a trvanlivosti, a má k dispozici moderní strojový park umožňující realizaci individualistických objednávek!

Rozmanité tvary a barvy 
Z bohaté nabídky tvarů a barev oken si vybere každý, kdo touží po realizaci zajímavého architektonického nápadu. Oblouková, půlkulatá, kulatá, lichoběžníková, nebo trojúhelníková okna, která lze namontovat do libovolné místnosti v domě, se výborně hodí do obývacích pokojů, stejně jako do ložnic a koupelen. Vedle klasických geometrických tvarů se rostoucí oblibě těší velká okna. Efektní prosklené plochy navozují dojem většího prostoru a otvírají široký a krásný výhled z domu. Oknoplast Group nabízí moderní prosklené dveře na terasu PSK nebo HST, které mohou být široké až 5 metrů, jejichž výhodou je velmi snadné otvírání. Barevné okenní profily jsou určeny především těm, kteří chtějí svůj dům odlišit od ostatních. Paleta odstínů okenních profilů v sobě zahrnuje 5 základních barev s designem dřeva a velké množství nestandardních barev od klasických odstínů hnědé, přes odvážně výraznou žlutou, červenou nebo zelenou, až ke klidné modré. Nás zde zaujala především možnost vytvářet barevné kompozice oken, a to jak na venkovní, tak interiérové straně domu. Odvážnou barvu můžete zvolit například pouze na vnitřní stranu okna, aby ladila s odstíny nábytku a doplňků, nebo pouze na vnější straně, aby okno ladilo s venkovní omítkou, barvou střechy nebo oplocením pozemku.

              

Zajímavé profily
Všechna okna Oknoplast Group se vyrábí z materiálů renomovaných evropských dodavatelů. Součástí nabídky je několik druhů zajímavých okenních profilů. Kdo si potrpí na vzhledovou klasiku, toho jistě zaujme Profil KONCEPT s pěti-komorovým systémem Perfectline, který je ideální pro bytové domy s klasickou fasádou. Že si potrpíte spíše na ladné a harmonické tvary? Pro Vás jsou určena oválná okna řady ORION PLUS se zaobleným profilem rámu a křídla. Nebo je Vaší prioritou originální styl a spojení estetičnosti s funkčností? Okna s profilem AWANS se těší, až zkrášlí Vaši stavbu. A to nejlepší nakonec. Okenní profil PLATINIUM s naprosto unikátním stylem a designem, který byl oceněn titulem Euro Leader jako Prodejní debut roku, uspokojí i ty nejnáročnější z nás. Tento revoluční unikát se zaobleným tvarem křídla, který pochází z dílny designéra Giuseppe Bencivengy, představuje jedinečné spojení italského temperamentu a nové technické myšlenky. 

A u náročných zákazníků ještě chvilku zůstaneme. Jestliže je Vaší prioritou dokonalá tepelná izolace zaručující neobvyklý tepelný komfort a perfektní ochranu proti chladu, doporučujeme Vám okno Thermic 90, které je známé svými špičkovými tepelně izolačními parametry, 6komorovým profilem se šířkou 90 mm, trojitým sklem, termickou vložkou zabudovanou do rámu okna a vyplněním prostoru mezi skly vzácným plynem argonem. Pokud Vám to nestačí, můžete si zabudovat do prostoru mezi skly tzv. termorámeček. Tento doplněk vyrobený z ušlechtilé oceli výrazně snižuje únik tepla, a to až o 10 %, a navíc přispívá k redukci rosení skel.

Příslušenství k oknům
Okna od společnosti Oknoplast Group lze vybavit řadou přídavných funkcí, které zvyšují pohodlí a bezpečnost používání. Vedle výše zmíněného termorámečku se jedná například o kování Twin-fit (umožňující paralelní otevření dvou sklopných křídel), nízký balkónový práh Win-Step, dále Win-Click (což je šikovné otvírání bez nutnosti použití kliky), speciální panty Invisso, které nejsou vidět na interiérové straně (příslušenství oken PLATINIUM), automatické větráky Aereco s pěkným designem (které samočinně zvyšují průtok vzduchu), nebo kování nejnovější generace Maco Muli-Matic rakouského výrobce MACO se speciálními čepy a pojistkami.




Dveře
V sortimentu Oknoplast Group nechybí ani pět modelů dveří v klasickém stylu s nevšedním vizuálním efektem, který vznikl rozložením křídla s použitím plastových panelů a dvojskel za dodržení vyváženého poměru obou prvků a symetrie světla dopadajícího dovnitř prostoru. Dveře jsou k dostání ve stejných barvách renolitů okna, což umožňuje sladit výplní všech stavebních otvorů domu. Ve standardním provedení panelů Oknoplast Group bylo použito dvojsklo Thermoline U=1,0, pro které jsou typické velmi dobré tepelně-izolační vlastnosti. Kromě toho jsou dveře vybaveny takovými prvky, jako jsou seřizovací panty, práh s tepelnou přeložkou nebo pojišťovnami uznávaná trojbodová automatická závora, nezbytná pro zachování bezpečnosti v domě. Vyberte si tedy dveře, jaké potřebujete! Hliníkové, vchodové, skládací, nebo dveře na terasu!

Navštivte prodejní salón!
Není to pouze široký sortiment kvalitního zboží, co činí společnost Oknoplast Group leadrem na trhu výplní stavebních otvorů. Zákazníci si rovněž pochvalují montáž na velmi vysoké profesionální úrovni, sedmiletou záruku a především individuální přístup. Pokud tedy řešíte otázku týkající se pořízení mimořádně kvalitních oken a dveří s originálním designem, neváhejte zalistovat webovými stránkami www.oknoplast.com, nebo navštívit některý z prodejních salónů!

www.oknoplast.com