Ve zdravém domově zdravý vzduch  
Čistý vzduch je jedním ze základních předpokladů zdravého domova. Čističky vzduchu jsou přístroje, které upravují vzduch tak, aby byl co nejlépe dýchatelný, a zbavují ho prachu, alergenů, bakterií, virů a dalších složek, které jsou příčinou mnoha zdravotních problémů, a to především alergií.

 


Přístroj nejen pro alergiky

V domácnostech, kde žijí děti nebo dospělí lidé, kteří trpí prachovou či pylovou alergií, by neměla čistička vzduchu chybět. Tím, že odstraňuje z obytných místností alergeny a prach, významně snižuje alergické a astmatické reakce organismu. Přítomnost čističky vzduchu však ocení také ti, kteří alergií netrpí. Čistička vzduchu totiž zabavuje vzduch také ostatních nečistot, jako jsou například choroboplodné zárodky, karcinogenní látky, anebo cigaretový kouř. Kromě toho zlepšuje naši koncentraci a má antioxidační účinky.

 


K čemu slouží ionizátor

K vyšší kvalitě vzduchu v místnosti dále přispívají ionizátory, a to tak, že zajišťují vyšší obsah záporných iontů ve vzduchu. Ionizátor proto ocení především lidé trpící respiračními chorobami, stejně jako starší lidé. Pokud tedy vybíráte čističku vzduchu, doporučujeme Vám zvolit takovou, jejíž součástí je také ionizátor.

Kombinace čističky a ionizátoru    
Kombinovaná čistička vzduchu s ionizátorem Ionic-CARE Triton X6 představuje velice efektivní (až 96% účinnost při zachytávání polétavých nečistot) a díky svému modernímu designu také elegantní řešení, jak si doma zajistit zdravé prostředí po celý rok. Hlavní výhodu principu elektronového větru a čističky Ionic-CARE Triton X6 představuje nízká spotřeba, nulové náklady na výměnné filtry a tichý provoz. Další předností tohoto přístroje je snadná obsluha, údržba i čistění. 

 
Ionic-CARE Triton X6.


Společník pro Váš zdravý domov 

Udělejte něco pro zdraví celé rodiny a navštivte webové stránky www.ionic-care.cz, odkud si můžete pohodlně objednat svého společníka pro zdravý domov. A pozor, pokud u své objednávky uvedete kód SN5, získáte zdarma malý dárek. Přejeme Vám mnoho krásných chvil strávených doma s rodinou ve zdravém prostředí.