Zahajte čokoládovou sezónu!
Čas zahradních párty se nezadržitelně blíží. A protože žádný správný večírek by neměl postrádat myšlenku, hledali jsme způsob, jak ho oživit něčím novým a zároveň cenově dostupným. Netrvalo dlouho a objevili jsme naprosto úžasnou společnici, která by neměla na žádné party chybět. Čokoládovou fontánu! Tato netradiční alternativa dezertu Vaše hosty příjemně uvítá a dodá každé příležitosti neobyčejně originální nádech. 

Jen si to představte! Krásná vysoká věž obklopená lahodným čerstvým ovocem a slaďoučkými cukrovinkami, po které stéká obrovský vodopád luxusní rozpuštěné čokolády! Copak lze na něco takového zapomenout?



Zábava za každého počasí
 
Máte obavy, že si při letošních deštích venkovních party moc neužijeme? Počasí bohužel neovlivníme, o to víc se však hodí, mít po ruce záložní program! Majitelům čokoládové fontány a jejich hostům nezkazí zábavu ani vytrvalý déšť. 

Jakmile začne pršet, přesunete se dovnitř za lahodnou vůní belgické čokolády, která smyslně provoní celý dům. Uvelebíte v pohodlných křeslech, abyste si mohli v klidu vychutnat svůj nevšední gurmánský zážitek. Máte rádi ananas, hroznové víno, mango, ořechy, sušené ovoce, nebo želatinové bonbóny? Namočte si do lahodné čokolády, po čem Vaše chuťové pohárky touží!

Sladká společnice pro všechny 
Zaujala Vás naše sladká společnice natolik, že byste rádi znali její adresu? Navštivte tedy webové stránky www.kavovary-online.cz, kde kromě domácích fontán pořídíte profesionální gastro fontány, a dokonce i výrobníky čokolády. Můžete si zde objednat také tu nejjemnější belgickou čokoládu, tu nejlepší esenci pro Váš soukromý čokoládový vodopád! 

Pokud nejste na sladké, vězte, že fontánu lze využít také k výrobě sýrových nebo barbecue omáček. Náš tip: hnědá čokoládová fontána Cascade s výškově nastavitelnými nožkami a elektronicky nastavitelnou teplotou, která dokáže pracovat i s malým množstvím čokolády.

Když je řeč o čokoládě, nesmíme zapomenout na její nejmenší konzumenty, kterým můžete osladit dětství pořízením fontány SINGER DISNEY 2960 v designu tolik oblíbeného myšáka Mickeyho!
   
Domácí fontány z nabídky internetového obchodu www.kavovary-online.cz Vás kromě svých dovedností nadchnou zajímavým designem a příjemně překvapí rozumnou cenou. Tak neváhejte a objednejte si tu svou!

www.kavovary-online.cz