Designové koupelnové sestavy
Nábytek do moderní koupelny by měl být nejen pohledově příjemný, ale především praktický. Kombinované sestavy Horace nás zaujaly spojením obou požadovaných vlastností a vysokou variabilitou.
Závěsné skříňky do koupelny v několika rozměrech garantují dostatek prostoru potřebného k přehlednému skladování ručníků, kosmetiky, úklidových prostředků a dalších potřeb a usnadní Vám běžný úklid. LTD materiál je navíc spolehlivou zárukou odolnosti vůči vlhkosti. Co se designu týče, můžete si vybrat z přírodního odstínu dubu sonoma a nadčasové bílé. Oba dekory se pyšní módními prvky ve vysokém lesku.

koupelnovy nabytek s vysokym leskem

Krásné zvenčí, praktické uvnitř
Pokud nemáte prostoru nazbyt, nebo byste rádi doplnili svou koupelnu o zajímavý solitér, můžete si vybrat z nabídky samostatných závěsných skříněk. Koupelnové skříňky mohou mít mnoho ušlechtilých podob.
Bílá vysoká skříňka Demario s lesklými dvířky v atraktivním odstínu bordó, vybavená chromovými úchytkami, neurazí žádnou koupelnu. Co dále oceníte, to je praktické členění uvnitř.

vysoka koupelnova skrinka bordo

Z pohledu ergonomie patří mezi nejoblíbenější nábytkové kousky do koupelny závěsné skříňky nad umyvadlo vybavené zrcadlem. Až si vyberete svou skříňku se zrcadlem, nezapomeňte se zeptat zrcadla: Která koupelna je nejkrásnější?

koupelnova zrcadlova skrinka

Nadčasová skříňka pod umyvadlo

Ještě zbývá vybrat skříňku pod umyvadlo. Spodní závěsná skříňka v lesklém kontrastním provedení bílá a černý ořech se stane chloubou Vaší koupelny po mnoho dlouhých let, bude Vám dělat radost svým vzhledem i úložným prostorem uvnitř. Navíc zavěšení na zeď předchází styku s vodou na podlaze a výrazně tak prodlužuje životnost nábytku.

skrinka pod umyvadlo

Skříňku je optimální objednat společně s umyvadlem. Umyvadlo Horace díky použitému materiálu, kvalitního konglomerátu z umělého mramoru, ve srovnání s běžnou keramikou slibuje mimořádně vysokou odolnost. Unikátní povrchová vrstva se postará o to, aby nedošlo k poškození umyvadla chemickými prostředky.

umyvadlo z lavoveho kamene Horace

Udělejte si radost krásnější a ergonomičtější koupelnou i Vy! Kvalitní koupelnový nábytek podle nejnovějších trendů najdete na stránkách www.nabytek-nej.eu.