Jsme tu pro Vás již 10let
Zrod firmy se datuje do roku 1999, kdy se tři přátelé rozhodli navázat na zkušenosti z předchozího zaměstnání. Jak šel čas, rozrostl se sortiment firmy a nepatrně i osazenstvo. Původní trojice majitelů staví na principech rodinných firem s osobním přístupem k spolupracovníkům i zákazníkům, což plně vystihuje jejich motto: Aluservice – tak trochu jiná firma.



Když se řekne roleta a nejen ta

Původní a nosný program firmy byl, je a (jak pevně doufáme, bude) výroba rolet a rolovacích systémů z hliníkových komponentů. Postupem času se přidaly dodávky a montáže sekčních a výklopných vrat značky Hörmann, pohonů bran a markýz. Variant rolet je bezpočet, v základu rozlišujeme dodatečné, zaomítací a překladové schránky. Další rozlišení je dle použitých lamel z válcovaného Al plechu vyplněných polyuretanem nebo pevnějších tlačených Al lamel. Zvláštní skupinou jsou překladové schránky od společnosti Beck+Heun z polyesteru. Jejich výraznou výhodou je široké rozmezí použitelných lamel: M317, M328, M411, M520, což by pro laika mohlo vypadat poněkud složitě, ale vše bude jasnější, když zjednodušeně řekneme, že první číslice udává krycí výšku lamely v centimetrech. U klasických rolet do Al boxů jsou použité lamely M317, M328 a M411. Bližší seznámení s materiálem a všemi variantami je téma na jednu samostatnou přednášku. Pro úplnost dodejme, že barevné varianty lamel začínají na 12 ti až 15 ti základních odstínech a končí imitacemi povrchů dřeva a barevnými variacemi dle RAL vzorníku.



Překladová schránka a její variace
Roka Therm – překladové schránky firmy Beck+Heun - se vyrábí z vyztuženého polyesteru a díky své integraci přímo do stavby nabízejí opticky elegantní řešení bez narušení fasády domu a umožňují osazení oken s velkou plochou. Pro roletový bal nemusíme hledat složité řešení a rozdělení rolet. Jelikož jsou překladové rolovací schránky nedílnou součástí stavby, zvyšují bezpečnost před násilným vniknutím.

Díky svému vnitřnímu vybavení totiž znemožňují nadzvednutí roletového pancíře.

Konzultace s odborníky Vám podá ucelenou informaci o všech přednostech překladových schránek Beck+Heun. Samozřejmostí je možnost osazení schránek elektromotory společnosti Becker, které nabízejí opět bezpočet variant ovládání (od standardního ovládání tlačítkem přes dálkové ovládání až po centrální programovatelný systém).


Další typy roletových schránek od společnosti Beck+Heun:

- Roka Top nadokenní schránky pro montáž s oknem

- Roka Shadow překladové schránky pro předokenní žaluzie.


Co dodat?

Čím více se Vám snažím rolety a jejich varianty přiblížit, tím více zjišťuji, že možnosti jsou velmi široké a proto:

pokud se chcete dozvědět více o roletách a překladových schránkách, navštivte naše stránky www.aluservice.cz Nebo víte co, přijďte pobejt, na kus řeči k nám do Unhoště. Informace na tel. č. 312 698 133.


ALUSERVICE – TAK TROCHU JINÁ FIRMA.


Zdroj, foto: Aluservice s.r.o.