Hülsta se snaží dopřát nejvyšší možnou kvalitu širšímu spektru zákazníků a proto letos přichází ve spolupráci s vybranými evropskými zástupci se zvýhodněnými nabídkami. Jako první byl od dubna zvýhodněn nábytek do ložnice, jeden z nosných pilířů značky.

seda postel v bile loznici

Aktuálně můžete vybírat z dvanácti modelových řad. Každá má svůj specifický design od čistě moderních linií až po umírněnou klasiku, která je nadčasová. Materiálů a kombinací je opravdu mnoho, ať už jde o přírodní dýhy, laky v matu či vysokém lesku nebo čalounění ve formě látky, textilní kůže a přírodní kůže nejvyšší kvality výhradně z evropských chovů. Hülsta si na materiálech a jejich kvalitě velmi zakládá. I díky tomu se může pochlubit certifikáty jako například Modrý anděl za šetrnost k životnímu prostředí a absolutní zdravotní nezávadnosti, což je kapitola sama pro sebe. Hülsta deklaruje, že materiály použité pro výrobu nábytku neobsahují formaldehyd ani jiné zdraví škodlivé chemické látky a veškeré používané laky jsou na vodní bázi. Kvalita zpracování, materiálů a absolutní zdravotní nezávadnost je v dnešní době jedním z důležitých a rozhodujících faktorů, proč lidé volí značku hülsta. Přeci jen v ložnici strávíme třetinu života a čerpáme zde síly pro každý další den.

moderni loznice z masivu

A v čem zvýhodnění vlastně spočívá? Z každé modelové řady byly vybrány sety, někde lůžko s nočními stolky, někde i v kombinaci s šatní skříní a ty byly cenově zvýhodněny. Nebavíme se ale o pěti až deseti procentech jak je běžné, cenové zvýhodnění v podání hülsty znamená úsporu 20 – 46% a to už se opravdu vyplatí. A vybere si opravdu každý. Lůžko libovolného rozměru v kombinaci se dvěma nočními stolky nyní pořídíte s logem a kvalitou značky hülsta již od 42.000Kč a v kombinaci s prostornou šatní skříní od 75.000Kč. A abyste si dopřáli kompletního komfortu a kvalitního odpočinku, hülsta pro vás připravila i zvýhodněné sety roštů a matrací. Zvýhodnění se týká také sestav boxspringových lůžek všech modelových řad.

tmavy nabytek v loznici

Stačí si jen vybrat. Sestav a kombinací je opravdu mnoho. Začněte třeba tím, že si vyberete design, který se vám líbí a poté už se svěřte do rukou proškolených odborníků společnosti HOME STYLE, která v česku značku hülsta zastupuje. Rádi vám pomůžeme vybrat ideální sestavu z nynějších nabídek a navíc si ve studiu můžete prohlédnout a vyzkoušet většinu z modelových řad.

www.homestyle.cz