Která matrace je lepší?
Směrodatnou odpověď na otázku nedostaneme, dokud přednosti obou variant pečlivě neporovnáme. Takže pozor, dámy a pánové, souboj o vítěze právě začíná! Utkají se v něm dvě luxusní matrace – exkluzivní matrace z viskoelastické pěny TEMPUR s moderní hybridní matrací, které v sobě spojuje pružinový systém s gelovou paměťovou pěnou. Jako první se nám představí soutěžící jménem TEMPUR.

matrace tempur

Paměťová pěna TEMPUR – nebeský spánek
Originální viskoelastická pěna TEMPUR je jedinečný materiál vyvinutý NASA pro pobyt ve vesmíru, který funguje stejně dobře v pozemské posteli. Komfort spánku na této matraci je srovnatelný se stavem beztíže, tím umožňuje Vašim svalům a celému pohybovému aparátu relaxovat v přirozené poloze, bez zbytečného tlaku, a zároveň zajišťuje dostatečnou oporu.

matrace TEMPUR Cloud

Tři řady exkluzivních matrací
Řada TEMPUR zahrnuje tři řady matrací. Kolekci matrací TEMPUR Original určenou pro ty, kteří preferují pevnější matraci. Kolekci matrací TEMPUR Cloud s nově vyvinutou měkčí vrstvou pro pocit okamžitého uvolnění. A konečně kolekci TEMPUR Sensation přinášející spojení komfortu pružinové matrace se speciálně prořezanou odolnou základnou pro zvýšenou pružnost a lepší proudění vzduchu.
matrace Sealy Hybrid Ultra Plush
Hybridní matrace Sealy
A máme tu rivala TEMPURU! Kombinací historicky dvou nejoblíbenějších technologií ve světě spánku - technologicky unikátního systému pružin a moderní gelové paměťové pěny se pyšní hybridní matrace Sealy. Chladivý komfort gelové paměťové pěny na povrchu a podporu pružin z titanové slitiny uspokojí i ty nejnáročnější spánkové gurmány. Zatímco pěny zaručují bezkonkurenční komfort a pohodlí, pružiny umožňují proudění vzduchu v matraci, díky čemuž zlepšují její hygienu a zároveň zaručují i potřebnou oporu pro nejtěžší části vašeho těla.
pruziny matrace Sealy
Vyberte si výšku
Tato jedinečná novinka umožňuje zapomenout na kompromisy všem, kteří se nemohou rozhodnout mezi pružinovou a pěnovou matrací, a nechá je spokojeně spát. Stejně jako matrace TEMPUR, i luxusní matrace Sealy mohou mít několik podob: Hybrid Classic o výšce 29 cm, Hybrid Plush s výškou 32 cm a Hybrid Ultra Plush s výškou dokonce 34 cm. Záleží na Vás, jak vysoké spaní Vám vyhovuje.
zravotni matrace
Kvalitní spánek bez kompromisů
Jak vidíte, obě technologie, které představují špičkové matrace ve své třídě a jsou navrženy tak, aby Vám poskytly nekompromisně kvalitní a zdravý spánek. Zároveň jsou cenově srovnatelné. Ať už tedy zvolíte TEMPUR nebo Sealy, nemůžete „sáhnout vedle“. V obou případech se budete probouzet krásně odpočatí a plní energie do nového dne.