Vaši osobní oázu relaxace budete mít vždycky jen pro sebe, takže už se nemusíte v sauně přetlačovat s cizími lidmi. Navíc má otevřeno nonstop – ať už máte chuť odpočívat ve vířivce večer po práci nebo se nabudit v sauně brzy zrána.

Relax podle vašich představ
Pokud vám v lázeňských zařízeních vždycky něco chybělo, ve vlastním soukromém wellness to můžete napravit. Vybavíte si ho totiž přesně podle vašeho gusta. Záleží jen na vás, jestli chcete jen relaxační koutek s infrakabinou nebo rozsáhlou zónu se saunovým světem.

Co by nemělo v domácím wellness chybět?
1. sauna
Skutečným středobodem wellness světa je sauna. Odplaví z těla škodlivé látky a bolest kloubů, ale také stres a únavu. Pořádné pocení vám dopřeje finská sauna, která místnost vytopí i na víc než 100 °C. Jemnější alternativu nabízí infrakabiny. V těch vaše tělo relaxuje v záři infračervených paprsků – při příjemných 35-60 °C.

sauna

2. whirlpool
Po každodenním pracovním kolotoči vás nic neuklidní tak jako hýčkání perličkovou lázní v domácí vířivce. Masážní trysky navíc promasírují vaše tělo a uvolní napjaté svaly. Pro skutečné vodomily je ideální i swim spa – menší bazének s protiproudem jako dělaný pro relaxaci i plavání.

wellness virivka

3. parní lázeň
Přepychový odpočinek v pohodlí domova doplňte parní lázní. Vysoká vlhkost a pára má blahodárné účinky – zvýší vaši otužilost i odolnost vůči chřipce a rýmě. Účinná je třeba klasická římská lázeň.
Pokud se chcete trochu rozmazlovat, můžete zvolit solnou variantu s dávkovačem, který do vzduchu vypouští částečky soli a v místnosti vytváří zdravý mořský vzduch. Příjemný relax si užijete i v bylinné lázni, která vás zase bude hýčkat aromaterapií.

parni lazen

4. odpočívárna
Důležitý je také odpočinek mezi procedurami. Nezapomínejte proto ani na odpočívárnu. Položte se do pohodlných lehátek a v příjemném osvětlení, uvolňující aromaterapii a za zvuků relaxační hudby si užívejte tu pravou lázeňskou atmosféru.

wellness odpocivarna

Pořízení domácího wellness je jednorázová investice, která se vyplatí. Oslovte zkušené odborníky třeba z české firmy Wellness Vision, kteří zvolí praktické řešení a udělají všechno pečlivě, takže pak ušetříte na nákladech za provoz.
logo wellness vision