Patronkou dílu byla zpěvačka Petra Černocká, jak se jí proměna líbila?

 

„Byla jsem ráda, že právě já můžu být patronem tohoto dílu,“ prozradila nám Petra Černocká, která náš pořad dobře z televize zná. „Momentálně zařizuji s manželem chalupu, takže mi nákup nového nábytku ani rekonstrukce není cizí. I náš byt jsem si zařídila sama, a když na to mám čas, dokážu si to i užít,“ dodala Petra.

 

Jak se povedla proměna očima designérů?


„Rekonstrukce tohoto bytu technicky rozhodně náročná není,“ říká designérka bytu pana Nebušky, ale v zápětí dodává: „Zato designově je přestavba a vybavení o to horší. Majitel má představu o rustikálním, zdobném nábytku. Pro mě je to tedy zajímavá zkušenost, protože to rozhodně není můj styl,“ svěřuje se Anna Lacová.

„O to větší je to pro mě výzva a těším se na možnost zkusit něco nového.“ A jak se tvářila na návrhy pana Nebušky, který už určitou představu o rekonstrukci a vybavení má? „Samozřejmě jsme ho vyslechli a byli jsme nadšeni jeho aktivitou. Některé jeho postřehy využijeme a budeme styl respektovat, nicméně ta stěžejní změna bude jen na nás s Lukášem. Aspoň bude o to víc překvapený a věřím, že příjemně.“

Foto: Tv Prima: Jak se staví sen