Kvalitní podlahy a odborné poradenství hledejte u specialistů
Když vybíráme podlahový materiál, chceme, aby nám vydržel dlouhou dobu, proto se před finální volbou vyplatí, zjistit si o nich co nejvíce. Co jsou to vlastně vinylové podlahy, kam se hodí, jaké jsou jejich kategorie, dekory, barevné odstíny a parametry? Odpovědi na všechny otázky nabízí na svých stránkách společnost Bukoma, působící po celé ČR a specializující se právě na vinylové podlahy a veškeré potřebné příslušenství ve vysoké kvalitě a za velmi příznivé ceny. Mimo podlahových lišt vyrobených ze stejného dekoru jako podlaha, pak firma Bukoma zajišťuje i dodávky a instalace vinylových schodů bez použití lišt. Schody se vyznačují stejně snadnou údržbou a dlouhou životností jako vinylová podlaha, navíc díky stejnému dekoru do interiéru nádherně zapadají.

Vinylova podlaha polozena na schodech

Lepit nebo zaklikávat?

Vinyl je moderním řešením, hodí se do nejrůznějších interiérových prostor. Jeho volbou získáte buď pevnou podlahu s celoplošnou fixací (lepená vinylová podlaha), nebo plovoucí podlahu na bázi click systému. Vinylová podlaha lepená je nejčastěji ve formě dílců v tloušťce 2 - 2,5 mm, nutností u tohoto typu je perfektní vyrovnání základního povrchu a kvalitní lepidlo. U vinylové plovoucí podlahy se musí počítat sice s vyšší cenou materiálu, ale velmi snadnou pokládkou s absencí lepidla. Díky vyšší tloušťce dílců a možnosti použití speciální podložky je navíc dosaženo vyššího uživatelského komfortu.

Vinylova podlaha BUKOMA CLICK - Dub stary

Vzorková prodejna nebo nákup přes internet?
Stále více zákazníků upřednostňuje volbu a výběr podlahových materiálů přes internet; kromě úspory času, dopravy zdarma od nákupu nad 1000 Kč a mnoha tisíců m2 podlah skladem hraje podstatnou roli také výhodná velkoobchodní cena. Kdo nerad kupuje pomyslného zajíce v pytli, má pak možnost si u společnosti Bukoma vyžádat malé vzorky poštou zdarma, zapůjčit si prodejní vzorník, nebo si udělat malý výlet a osobně se zastavit v centrálním skladě v Račicích na Vyškovsku. Kompletní nabídku vinylových podlah a potřebného příslušenství od společnosti Bukoma, najdete na stránkách www.bukoma.cz.