Nezvykle bohatý sortiment
Vymýšlíte, jaký pořídíte dárek někomu, na kom Vám skutečně záleží, ale nějak Vám došly nápady? Nevěste hlavu! Raději zalistujte virtuálním katalogem, který najdete na www.fortel-katalog.cz. Garantujeme Vám, že jeho sortiment je tak bohatý, že Vás bude až zrak přecházet. Co konkrétně v tomto katalogu najdete? Všechno, nač si jen vzpomenete. Pro lepší orientaci je nabízené zboží účelně rozděleno do velmi přehledných sekcí, které se dále ještě člení na různé podskupiny. Že už jste zvědaví? Pojďme tedy blíže nahlédnout do jednotlivých sekcí!

Zdraví
Nemusíte mít žádné zdravotní problémy, abyste si pořídili některou z praktických věciček, jako je například manikúra, osobní váha, nebo vyhřívací boty. Pokud hledáte nějaký šikovný dárek, věřte, že malý termofor zahřeje u srdce každého zimomřivce. A čím potěšit věčně rozbolavělé sportovce? Třeba bandáží na stehno s preventivními, terapeutickými i rehabilitačními účinky.



Interiérové doplňky a nábytek 
V sekci povlečení, bytový textil najdete širokou škálu textilních doplňků. Určitě Vás osloví povlečení z několika druhů materiálů, přehozy na postele, prostěradla, záclony, závěsy, prostírání, ručníky, osušky či televizní pytle. A co najdete v sekci nábytek? Prádelní koše, botníky, stojany na květiny, věšáky, ale i mnohem větší kusy nábytku, například postele, PC stolky, nebo dokonce i knihovnu.

Hobby a domácí mazlíčci
Také rádi aranžujete, grilujete, chodíte na pikniky a dlouhé výlety? Pak Vás jistě uspokojí sortiment sekce hobby. Aranžérské potřeby, drobné dekorativní předměty, batohy, grilovací náčiní, předlohy na vyšívání, dekorace na zeď, to je jen zlomek z toho, co na Vás v internetovém obchodě čeká. Když přijde řeč na volný čas, nesmíme zapomenout ani na domácí mazlíčky. Obojky, vodítka, šampóny, psí boudy, přepravní boxy, průchozí dvířka, to vše najdete v sekci s názvem chovatelské potřeby.



Dílna a zahrada
A na řadu přichází dům a zahrada. Máte doma kutila nebo vášnivého zahrádkáře? Udělejte jim radost nářadím, nástroji, anebo zahradními stroji! Je libo kompostér, ochranná síť proti ptactvu, či snad žebřík? Ve všech případech se můžete spolehnout na internetový obchod www.fortel-katalog.cz

Svět dětí
Udělejme ještě krátkou zastávku ve světě dětí. Jejich pokojíčky můžete vybavit od nábytku a koberců, přes hračky (auta na dálkové ovládání, stavebnice atd.), až po povlečení, polštářky a nádhernou dekoraci. Speciální kategorie je zde věnována také nemluvňatům. Vyberte jim krásnou zavinovačku nebo peřinku, ať je jim pěkně teplíčko!

 

Ostatní sekce
A co zajímavého na Vás čeká v ostatních sekcích? V sekci koupelna, úklid je připravena nabídka pomocníků do koupelny všeho druhu. Pro Vaši představu zmíníme alespoň držáky na fén, stojany na toaletní papír a ručníky, koupelnové závěsy a doplňky s přísavným systémem. Při úklidu Vám jistě pomůže praktický úklidový mop a šikovné odpadkové koše. 

Že máte koupelnu plně vybavenou a potřebujete spíše něco do kuchyně? V této sekci si můžete objednat některé z nářadí a pomůcek, které promění Vaši práci v kuchyni v příjemnou zábavu. S formičkami na cukroví, pečivo a jednohubky se Vám budou připravovat lahůdky jedna radost. Sklenice s pěkným designem, hrnky, misky a jídelní soupravy zpříjemní Vaše stolování. 

Že by to teď chtělo něco ke zkrášlení Vašeho interiéru? Navštivme tedy sekci dům, kde se také ukrývá mnoho zajímavého. Ručně malované obrazy s rozmanitými motivy dotvoří atmosféru Vaší jídelny, stejně jako domácí pracovny či kanceláře. Nechybí ani krásná dekorace. Co však osloví každou paní domu, to je široká nabídka pomocníků do domácnosti. Elektrickými šlehači a kráječi počínaje, přes žehlicí prkna a další příslušenství na žehlení, vysavači konče.


Jak vidíte, katalog internetového obchodu
www.fortel-katalog.cz rozhodně není hubený. Tak v něm neváhejte zalistovat a potěšit tak Vaše blízké nebo sami sebe!

Fortel-katalog.cz