Systém BOXSPRING
Jedná se o dokonalý technický systém, který je rozšířený hlavně v luxusních hotelech v Německu nebo USA, ale čím dál více se začíná prosazovat také v domácnostech. V České republice je tento systém poměrně nový, ale těší se rostoucí oblibě u zákazníků.
BOXPRING se skládá z několika vrstev – vysoce kvalitní studené pěny, polyéterové pěny, taštičkového pružinového jádra, jádra z banellových pružin, čalounického rouna a vlnité pružiny Nosag. Takto poskládaná vysoká matrace zajistí velmi komfortní spaní, pro které byl primárně sestaven. V závislosti na dnešním způsobu života se však tento unikátní systém začal používat i pro sedací soupravy a to hlavně díky své trvanlivosti – tvarové stálosti (nesesedává se, jak tomu bývá například u molitanových sedáků) a komfortu, který poskytuje.
system boxspring

Funkce odpružení
Sedačka se zabudovaným systémem BOXPRING se přizpůsobuje lidskému tělu a zajišťuje tak polohu těla v anatomicky správné poloze, čímž je zajištěno maximální pohodlí a dokonalá relaxace. Systém je navíc prodyšný a schopný regulovat teplotu vzduchu, tím předchází možnému vzniku plísní.

Z široké nabídky jsme vybrali
Sedací souprava MONFORT
se může pochlubit atraktivním vzhledem, pohodlím a variabilností. Patří nejen mezi oblíbené sedačky, ale k dostání je v několika variantách jak v koženém, tak látkovém provedení. MONTFORT je nejen velmi moderní, ale se systémem BOXSPRING navíc zaručuje vysoký komfort sezení. Sedací souprava je rozkládací, obsahuje úložné prostory, polohovatelné područky, opěradla a rohy.

Sedaci souprava MONTFORT

Stejně jako výše uvedená sedací souprava je u zákazníků velmi oblíbená kožená souprava COUNTESS, která se vyznačuje snadnou údržbou. Na výběr jsou kvalitní kůže a různé barevné odstíny.

Sedaci souprava COUNTESS

V látkovém provedení nebo v kůži můžete mít i výjimečnou sedací soupravu ELBE, která zastupuje spíše klasické sedací soupravy. Na komfortu a variabilitě jí to ale nijak neubírá, právě naopak. Navíc si můžete zvolit dvě výšky sedu, a to buď 46 nebo 49 centimetrů.

Sedaci souprava ELBE

Sedačka MARRY – S nabízí vysokou atraktivitu a pohodlí. Výhodou je její variabilita, která se vyplatí pro ty, kteří nemají rádi stereotyp. Je vyrobená z kvalitních materiálů, které se vyznačují vysokou trvanlivostí. Má šikovnné úložné prostory, polohovatelné područky a opěrku hlavy. I v tomto případě je samozřejmostí velký výběr z kvalitních látek a barevných variant.

Sedaci souprava MARRY-S

Kompletní a kvalitní služby
Moderní nábytek Torrimex poskytuje celou řadu služeb a výhod pro své zákazníky. Sleduje nejmodernější trendy, kvalitu, atraktivitu, funkčnost, pohodlí, vynikající cenu v dané kategorii nábytku a bezplatný servis v rámci celé České republiky. Navíc poskytuje dopravu, stěhování a instalaci zdarma. Kompletní nabídka představuje více než 200 modelů sedacích souprav a obývacích programů. Zákazníci si mohou vybrat různé sedací soupravy v kůži nebo v látkovém provedení, ale také další nábytek pro ucelené zařízení domova. Navíc zajistí odbornou montáž a dopravu po celé ČR zdarma!

Výhodné slevové akce
Na leden 2016 jsou pro zákazníky připravené zajímavé slevové akce. Na vybrané produkty je možné získat až 50 procentní slevu. Společnost Torrimex funguje i v rámci Slovenské republiky, a to již 17 let v oblasti prodeje atraktivního, funkčního zahraničního nábytku od renomovaných evropských výrobců.