Nedílná součást dnešních interiérů

Moderní konferenční stolky už dávno nesázejí na masivní skleněné plochy, které se neustále špiní, nebo krkolomné tvary. Trendy dnes velí podlahy z masivu a pestrobarevné koberce, na kterých nesmí chybět nábytek rovněž z masivu. Pro fanoušky skla však existují i skleněné konferenční stolky. Moderní designové konferenční stolky z masivu a jejich možnosti pak uspokojí i esteticky náročnější zákazníky.

Konferenční stolek Aruba

Nejklasičtějším a zároveň nejprodávanějším modelem je čtvercový konferenční stolek. Výhodou také je, že si zákazník může od materiálu po vzhled a různorodé praktické doplňky (odkládací police, šuplíky) sám určit, jak přesně bude vypadat jeho konferenční stolek. Dub, buk, nebo ořech, se skleněnými prvky, nebo bez nich, s nohami na kolečkách, či bez nich. Vše je jen na vás.

Konferenční stolek Ceylon

U materiálových specifikací to samozřejmě teprve začíná. Klíčovou informací je také rozměr, který by váš nový konferenční stolek měl mít. Tím není myšlen jen rozměr hlavní plochy stolku, ale také jeho tloušťka, nebo výška, která je standardně 45cm. Na požádání však lze různé konferenční stolky do obýváku nebo jiných místností udělat vyšší, nebo naopak nižší (například pro potřeby čajoven).

Kvalitní, praktické a trendy, to jsou konferenční stolky z masivu


Některé kvalitnější konferenční stolky z masivu, které mají menší rozměry, mohou díky své pevné konstrukci sloužit nejen jako místo pro odkládání věcí, ale rovněž jako možné místo na sezení. Tato multifunkčnost z nich dělá velmi flexibilní a vždy vítanou součást nejen obývacího pokoje, ale také pracoven či jiných společenských místností.

Pokud byste rádi do svého domova umístili nějaký luxusní konferenční stolek, má i v této úrovni poptávky masiv co nabídnout. Kde nepoužijete zlato nebo křišťál, můžete použít drahá a vzácná dřeva, který do interiéru vždy vnesou výjimečnost a jistou exkluzivitu. Velmi populární jsou rovněž moderní konferenční stolky, které kombinují dřevo s kovy, nejčastěji s nerezovou ocelí.

Různorodé návrhy umožňují rovněž vytvořit rozkládací konferenční stolek. Ten přináší svému majiteli další stupínek praktičnosti navíc. Jako složený bohatě postačí celé rodině a v případě větší návštěvy jej lze jednoduše rozložit, čímž se rozkládací prostor zvětší o desítky procent.

Kvalitní dřevěné konferenční stolky nenahradíte ani dřevotřískou, ani jakkoliv dobře tvrzeným plastem. Kromě vyšší životnosti a mnohem větší odolnosti je moderní konferenční stolek rovněž nenahraditelnou součástí každé útulné a vkusně zařízené společenské místnosti.