Požadavky na moderní kuchyni: funkčnost, design a kvalita
Přestože současné paní domu již netráví přípravou jídel tolik času, jako tomu bylo před pár desítkami let, požadavky na moderní kuchyni stále stoupají. Moderní kuchyně by měla být dokonale funkční, aby nám co nejvíce usnadnila práci, krásná, aby potěšila naše smysly, kdykoli vstoupíme do jejího interiéru, a samozřejmě také kvalitní, aby vydržela sloužit co nejdéle. Přesně těmito klíčovými vlastnosti se mohou pochlubit kuchyně designové kuchyně Krejcar, které můžete obdivovat ve studiu Kuchyně Plzeň.





Kuchyně Schüller se slevou až 70%
Ve studiu Kuchyně Plzeň jsme objevili kvalitní německé kuchyně mnoha tváří. Díky využití široké palety speciálních i tradičních materiálů, bohatého mixu stylů a barev zde každý najde kuchyni, která bude plně odpovídat jeho představám. Co nás však nejvíce zaujalo, to byl výprodej oblíbených kuchyní Schüller, na které se vztahuje momentální akce v podobě slevy až 70% z původní ceny. Kuchyně Schüller, to je tradice, kvalita, ekonometrie a funkčnost zároveň. Tak proč si nedopřát toto jedinečné spojení lákavých předností za méně peněz a neinvestovat ušetřené prostředky třeba do kvalitního nábytku, doplňků či nádobí? A abychom nezapomněli, co při každodenním provozu domácnosti oceníte, to je doživotní záruka na kování.



Krásné a hřejivé srdce Vašeho domova
Kuchyně vždy byla, je a bude hřejivým srdcem domova. Dopřejte si krásnou kuchyni německé kvality, která Vás nikdy nezklame. Nyní navíc za neobyčejně výhodných podmínek. Více o kuchyních Krejcar najdete na stránkách studia www.interiery-krejcar.cz, kde si můžete nejen koupit svou novou kuchyni, ale také objednat realizaci interiéru na klíč a další nadstandardní služby.

INTERIÉRY KREJCAR
PLZEŇ BORY

Dvořákova 12
(naproti nemocnici Dr. Mulače)
301 00 Plzeň-Bory
mob.: +420 724 552 038
tel.: 377 421 516
dvorakova@interierykrejcar.cz
otevřeno: PO - PÁ 9:00 - 18:00

INTERIÉRY KREJCAR
u HORNBACHu

U Prazdroje 20
(obchodní zóna Hornbach – naproti pivovaru Prazdroj)
301 00 Plzeň
mob.: +420 728 633 654
tel.: 377 421 516
uprazdroje@interierykrejcar.cz
otevřeno: PO - PÁ 10:00 - 18:00